Ansøgningsfrist: 29. maj 2020

8723 Løsning

Jens Lau Pedersen, 26 16 71 04
Lisbet Slyngborg, 26 25 07 28

Vi søger en energisk og engageret lærer fra 1. august. Stillingen er et årsvikariat på fuld tid med god mulighed for forlængelse.
Vi forventer, at du er læreruddannet og kan undervise i dansk og engelsk eller matematik. Andre fag efter aftale – gerne et eller flere spændende valgfag. Vi er spændte på, hvad netop du kan byde ind med.
Du har gå-på-mod, er en tydelig voksen, har humor, kan lide at sætte præg på dit arbejde, er nysgerrig og kompetent i dine fag.
Alle lærere har tilsyn (aften/nat & weekend) og deltager i ture, arrangementer og lejrskole.

Kragelund Efterskole er en efterskole for normaltbegavede unge med læse- og stavevanskeligheder. Placeret centralt mellem Horsens og Vejle.
Vi har fokus på vores unges trivsel og ønsker at forbedre elevernes faglige standpunkt og at udvikle deres almene dannelse og selvstændighed.

Vi har en hverdag med tydelige strukturer, hvori der også er plads til, at nye ideer kan tage form og begejstring kan få plads. Dagene er præget af godt efterskoleliv med aktiviteter og læring.

Eleverne på KE har en positiv indstilling og mod på efterskolelivet, og vi har en god forældreopbakning.
Undervisningen foregår på små hold mellem 10 og 15 elever. Vi har fokus på den enkeltes udvikling og har en anerkendende tilgang til vores elever. Eleverne bruger i undervisningen digitale hjælpemidler, og der er mulighed for at blive klædt på ift. dette. Der vil være mulighed for videreuddannelse ift. ordblindhed.

Du kan sende din ansøgning med relevante bilag pr. mail til forstander@kragelund-efterskole.dk senest fredag d. 29. maj 2020. Ansættelsessamtaler afholdes snarest herefter.

Vil du vide mere om vores efterskole kan du kontakte forstander Jens Lau Pedersen, tlf. 26167104 eller pædagogisk afdelingsleder Lisbet Slyngborg, 26250728.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.