Ansøgningsfrist: 28. juni 2022

8723 Løsning

Inge Marie Ravn, 23 71 47 46
Jens Lau Pedersen, 26 16 71 04

Kragelund Efterskole er en attraktiv og udviklingsorienteret efterskole for 100 normaltbegavede unge med læse- og stavevanskeligheder. Køkkenet på KE er en vigtig del af vores efterskoledag, hvor vi nyder god, spændende og veltilberedt mad. Ligeledes er køkkenet også et aktivt lærested for vores elever, hvor viden om råvarer, forarbejdning og processerne bag tilberedning og servering er meget vigtige elementer.

I en helt almindelige efterskolehverdag har vi fokus på vores unges trivsel og ønsker at forbedre elevernes faglige standpunkt og at udvikle deres almene dannelse og selvstændighed.
Vi har en hverdag med tydelige strukturer, hvori der også er plads til at nye ideer kan tage form og begejstring kan få plads. Dagene er præget af godt efterskoleliv med masser af aktiviteter og læring.
Eleverne på KE har en positiv indstilling og mod på efterskolelivet, og skolen har en god elevsøgning og forældreopbakning.

Vi forventer at du er:

• faglig dygtig og med lyst og mod til at være med i udviklingen af vores køkken
  • anerkendende, synlig og nærværende i forhold til de elever, der hver dag er en del af køkkenet.
  • en god kollega, der ønsker at skabe sammenhæng og god stemning i skolens dygtige personalegruppe.
  • i stand til at møde med energi, fleksibilitet og være løsningsorienteret i en travl hverdag
  • parat til – i begrænset omfang - at arbejde i weekends og ved aftenarrangementer

Vi kan tilbyde dig:

• et arbejdsliv i et velfungerende efterskolekøkken, hvor der er plads til udvikling og nytænkning
  • 100 gode efterskolelever elever, hvor deltagelse i køkkenarbejdet er en vigtig del af deres lærings- og dannelsesforløb
  • 23 dygtige og dedikerede kolleger, hvor sammenhæng og fællesskab i hele personalegruppen er yderst vigtigt
  • velordnede arbejdsforhold for alle skolens medarbejdere.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med relevante bilag pr. mail til forstander@kragelund-efterskole.dk senest tirsdag d. 28. juni 2022. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Vi ser det som en stor fordel, hvis du aflægger os et besøg inden du sender din ansøgning.
Du kan aftale et sådant besøg eller søge mere viden om vores efterskole ved at kontakte kommende køkkenleder Inge Marie Ravn - tlf: 23714746 eller forstander Jens Lau Pedersen - tlf. 26167104.

Ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.