Ansøgningsfrist: 17. december 2021

6823 Ansager

Lars Holm, 60 80 45 25
Dinna Odgaard, 31 99 27 39

Kvie Sø Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder Downs syndrom, autisme, erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning og andre læringsvanskeligheder.
Kvie Sø Efterskole ønsker at unge med særlige læringsforudsætninger får mulighed for at opdage eget potentiale og talent, samt udvikle deres voksne identitet.
Kort sagt et fantastisk ophold på efterskole for de unge mennesker.

Kvie Sø Efterskole ligger i naturskønne omgivelser ved Ansager mellem Grindsted og Varde.

Personprofil

Som pædagogisk afdelingsleder er det vigtigt:

• At du kan formidle og vejlede i specialpædagogik.
  • At du har et menneskesyn der naturligt rummer vores målgruppe og som en naturlig ting ser deres evner og potentialer.
  • At du har en naturlig autoritet, og er tillidsvækkende.
  • At du kan arbejde struktureret i en til tider hektisk hverdag.
  • At du har udpræget flair for at danne relationer til medarbejdere, elever og forældre.
  • At du har udpræget flair for administration.
  • At du ser muligheden i både at arbejde med ledelse og planlægning.

Uddannelses- og erfaringsprofil

Vi ser gerne, du kan svare ja til flere af følgende udsagn:

• Du har en specialpædagogisk uddannelse og erfaring. Gerne inden for autismespektret.
  • Du har baggrund i og erfaring med efterskoleverdenen.
  • Du har relevant ledelsesmæssig erfaring.
  • Du har kvalifikationer/kendskab indenfor pædagogik og kommunikation.

Vi tilbyder

• En unik mulighed for at være med til at forme skolen og fortsætte den gode udvikling, skolen allerede er i.
  • En arbejdsplads med gode kollegaer, højt til loftet og pionerånd.
  • En moderniseret, fuld indrettet efterskole i naturskønne omgivelser med store udviklingsmuligheder.

Om ansættelsen
Ansøgningsfrist d. 17. december kl. 12.00.
Samtaler d. 22. december 2021
Opstart 01.02.2022 eller før hvis muligt.

Ansættelse sker iht. organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ønskes yderligere oplysning kan du henvende dig til forstander Lars Holm på 60804525 eller viceforstander Dinna Odgaard på 3199 2739.

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside https://www.kviesoefterskole.dk/ eller følge os via Facebook.

Jobansøgning sker via Jobindex på dette link: