Ansøgningsfrist: 18. juni 2021

6823 Ansager

Lars Holm, 60 80 45 25
Dinna Odgaard, 31 99 27 39

Kvie Sø Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder Downs syndrom, autisme, erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning og andre læringsvanskeligheder.
Kvie Sø Efterskole ønsker at unge med særlige læringsforudsætninger får mulighed for at opdage eget potentiale og talent, samt udvikle deres voksne identitet.
Kort sagt et fantastisk ophold på efterskole for de unge mennesker.

Kvie Sø Efterskole ligger i naturskønne omgivelser ved Ansager mellem Grindsted og Varde.

Personprofil
Som vores nye lærer og kollega er det vigtigt:

• At du har et menneskesyn, der naturligt rummer vores målgruppe og som en naturlig ting ser deres evner og potentialer.
  • At du arbejder anerkendende og med elevens læring, trivsel og udvikling som et naturligt centrum for dit virke.
  • At du er en tydelig voksen og arbejder med en struktureret klasseledelse.
  • At du ser teamsamarbejdet som en styrke og indgår i et tæt og forpligtende fællesskab.
  • At du har udpræget flair for at danne relationer til elever.
  • At du har lyst til at være med til at bygge videre på en allerede velfungerende skole.
  • At turde prøve ting af men også turde fejle.

Uddannelses- og erfaringsprofil
Vi ser gerne, du kan svare ja til flere af følgende udsagn:

• Du er læreruddannet.
  • Du har erfaring med specialpædagogik.
  • Du har erfaring/kendskab med skolens målgruppe.
  • At du har kendskab/erfaring med at arbejde på en efterskole.
  • Du må rigtig gerne kunne undervise i musik men det er ikke en betingelse.

Vi tilbyder

• En unik mulighed for at være med til at forme skolen og fortsætte den gode udvikling, skolen allerede er i.
  • En arbejdsplads med gode kollegaer, højt til loftet og pionerånd.
  • En moderniseret, fuld indrettet efterskole i naturskønne omgivelser med store udviklingsmuligheder.

Om ansættelsen
Ansøgningsfrist fredag den 18. juni kl. 12.00.
Opstart 01.08.2021
Ønskes yderligere oplysning kan du henvende dig til forstander Lars Holm på 60804525 eller viceforstander Dinna Odgaard på 3199 2739.
Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside https://www.kviesoefterskole.dk/ eller følge os via Facebook.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC

Søg stillingen via dette link: