Ansøgningsfrist: 14. juni 2021

6600 Vejen

Klaus Wiinberg, 26 71 20 74
Erik Carstensen, 30 13 70 41

Er du en dygtig og engageret efterskolelærer, som nyder samværet med unge mennesker, ser det fantastiske i elevers forskelligheder og ser relationsarbejdet, som en naturlig del af lærergerningen. Så tilbyder vi her et spændende job, hvor 140 forventningsfulde og glade elever venter.

De to stillinger hos os skal kunne dække følgende fag, pigegymnastik, drengegymnastik, tysk, engelsk, linjefaget motor og meget gerne kunne spille klaver til samlinger.

Udover undervisningen skal du have lyst til alle dele af efterskolearbejdet, der også indebærer aftentilsyn, weekendvagter og kontaktlærerfunktion.

Vi forventer, at du:

• Har en anerkendende tilgang i arbejdet med unge mennesker, gerne med efterskoleerfaring
  • Er fagligt kompetent og kan undervise i flere forskellige fag
  • Har en stærk personlighed, der inspirerer unge til at udvikle sig
  • Ser dig selv som en holdspiller med fokus på team- og relationsarbejdet
  • Brænder for efterskolelivet

Ladelund er en moderne grundtvigsk almendannende efterskole, hvor vi vægter udvikling, ansvar og nærvær i det forpligtende fællesskab. Vi vægter, med udgangspunkt i det hele menneske, kreative, praktiske og teoretiske aktiviteter ligeværdigt. Vi er en boglig skole med sang, gymnastik, fortælletimer og masser af sjove fælles oplevelser.

Yderligere oplysninger angående stillingerne fås ved henvendelse til forstander Klaus Wiinberg 2671 2074 eller viceforstander Erik Carstensen 3013 7041.

Ansættelse er efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen og relevante bilag sendes elektronisk som en samlet PDF-fil senest mandag den 14.juni 2021 til kw@ladelundefterskole.dk Samtaler afholdes torsdag d.17. juni 2021.