Ansøgningsfrist: 17. februar 2021

Ladelundvej 75

6600 Vejen

Klaus Wiinberg, 26 71 20 74

Da vores pedel har søgt nye udfordringer, har du nu muligheden for at blive en del af Ladelund efterskole. Vi søger en, der kan tage ansvar for at vedligeholde skolens bygninger inde og ude, og
som sætter en ære i at præsentere Ladelund efterskole på bedste vis sammen med vores anden pedel.

Vi søger en pedel/serviceleder, som besidder:

• Bred håndværksmæssig uddannelse (tømrer, elektriker mv.) og relevant erhvervserfaring
  • Alsidige håndværksmæssige evner og gerne erfaring med skoledrift eller lign.
  • Evnen til at arbejde selvstændigt, både hvad angår overblik og struktur i løsningen af opgaverne.
  • Erfaring med projektledelse på egne byggeprojekter, men også på større byggeprojekter, hvor håndværkere udefra involveres.
  • Gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang.
  • Evner at prioritere i opgaver
  • Arbejde med mennesker – kollegaer, elever og fx mennesker i arbejdsprøvning

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af fælleskabet på Ladelund Efterskole, hvor tillid og dialog er nøgleordene for det gode samarbejde. Der vil være perioder, hvor det vil være nødvendigt at give den en ekstra skalle, men det giver til gengæld en fleksibilitet på andre tidspunkter.

Ladelund Efterskole er en relativt ny efterskole, men vi holder til i smukke, gamle bygninger, som tidligere var Ladelund Landbrugsskole. Ladelund landbrugsskole, startede i 1879 og fungerede som
én af landets førende landbrugsskoler frem til 1999. Efterskolen har efterfølgende bygget en ny spisesal og renoveret foredragssalen samt for ganske nyligt investeret i helt nye udeområder. Så
der sker stadig en udvikling i forhold til faciliteterne på Ladelund efterskole.

Vi ser frem til at høre fra dig
Send din ansøgning inkl. CV og relevante bilag som en samlet PDF-fil senest onsdag den 17. februar til Klaus Wiinberg kw@ladelundefterskole.dk
Vi indhenter straffe- og børneattest. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Klaus Wiinberg på 2671 2074 Samtalen afholdes mandag den 22. februar. Stillingen ønskes tiltrådt d. 1. april 2021 eller snarest derefter.