Ansøgningsfrist: 28. maj 2021

Ladelundvej 75

6600 Vejen

Klaus Wiinberg, 26 71 20 74

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder der går forrest og med sin glæde for madlavning kan smitte de andre i køkkenet – både kollegaer, ansatte og elever der alle har sin daglige gang i køkkenet. Derudover forventer vi at du med overblik og fremsynethed planlægger hensigtsmæssigt fremadrettet og med økonomisk ansvarlighed.

Forventninger

• Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed går hånd i hånd
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag

Primære opgaver

• Menuplanlægning, indkøb og madlavning
  • Egenkontrol, herunder også udarbejdelse og opfølgning på diverse opgaver i køkkenet
  • Ansvar for budget og personaleledelse
  • Arbejdsfordeling af både køkkenpersonale og efterskoleelever i køkkenet

Kvalifikationer og kompetencer
Vi forventer at du er faglært inden for køkkenområdet og som person trives du med at have unge mennesker omkring dig og nyder samværet med dem. Som nøgleperson i køkkenet er det vigtigt, at du overfor eleverne fremstår som et godt eksempel i forhold til skolens værdigrundlag, og at du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenarbejdet.

For yderligere oplysninger, så kontakt forstander Klaus Wiinberg på telefon 2671 2074

Tiltrædelse d. 1. august 2021.
Det er en fast stilling på 37 timer og løn er efter kvalifikationer.
Ansøgningsfristen er d. 28. maj 2021.

Ansøgninger sendes til kw@ladelundefterskole.dk i en samlet pdf mærket køkkenleder.

Se også skolens hjemmeside: https://ladelundefterskole.dk/

Der indkaldes til samtale tirsdag d.8. juni 2021