Ansøgningsfrist: 2. marts 2020

Idrætsefterskolen Lægården

Lægårdvej 72

7500 Holstebro

Pigegymnastik og fællesgymnastik skal være fag, du kan undervise i!

Brænder du for at arbejde med unge mennesker, og blive en aktiv del af en spændende og dynamisk hverdag, hvor eleven, det gode samarbejde, den boglige undervisning og idræt er i fokus, så er Idrætsefterskolen Lægården stedet for dig.

Hvis du også kan undervise i et eller flere af følgende fag, så vil vi gerne høre om det: Fysik, matematik, dansk, engelsk.

Med jobbet som efterskolelærer indgår du desuden i de øvrige med efterskolen forbundne opgaver såsom tilsyn, aftentilsyn, weekendtilsyn og kontaktlærerfunktion m.v. Vi tager til Landsstævne i 2021 og du kan i den forbindelse blive en del af forberedelsen og evt. deltage i stævnet.

Idrætsefterskolen Lægården er en efterskole med fire markante profiler: Håndbold, fodbold, roning og fitness. Skolen har 184 elever og både i undervisning og i vores samvær med eleverne, lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og udviklende lærings- og dannelsesmiljø for den enkelte elev. Det er vigtigt, at du som kommende kollega har et godt humør, og har lyst til at engagere dig i livet på skolen og dermed positivt medvirke til at vores elever får et fantastisk skoleår.

Ansøgningsfristen er mandag d. 2. marts kl. 12.00.

Søg desuden oplysninger om skolen på skolens hjemmeside.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Samlet ansøgning indeholdende selvansøgningen og dit CV sendes som PDF-fil på e-mail senest den 2. marts til ole@optur.nu

Samtaler vil finde sted tirsdag d. 5. marts.