Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2021

Tilføjet: 1. oktober 2021

Adresse

Levring Efterskole

Bygaden 65

Levring

8620 Kjellerup

Kontakt

Pernelle Fau, pernelle@levringefterskole.dk / 86 88 18 33 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Levring Efterskole er en idrætsefterskole, kendt både for sit høje idrætslige niveau, og sit fagligt kompetente og ambitiøse niveau. Læs mere om os på vores hjemmeside:

Levring Efterskole - Idræt og Life Performance

Vi søger en engelsk- og tysklærer, som kommer med stor energi, lyst og ambitioner om at sætte sig selv og sine faglige kompetencer i spil, til glæde for elever og kollegaer.

På Levring Efterskole har vi fokus på Professionelle læringsfællesskaber – eller blot PLF. Vi ønsker som efterskole en fælles tilgang til udviklingen af vores pædagogiske praksis. Derfor skaber vi mulighed for at faglige teams og klasseteams kan dele deres arbejde med eleverne, og derved udvikle egen læring og praksis sammen. Dette læringsfællesskab, skal du være nysgerrig på og have lyst til at bidrage ind i.

Du er vild med dine fag engelsk og tysk og får stor mulighed for at præge fagene. I samarbejde med dine fagteams vil du være medskaber i forhold til fagets fremadrettede profil.
Du er god til at tilrettelægge en spændende årsplan, hvor du har tænkt mål, organisering, differentiering og evaluering ind i de enkelte forløb og er desuden en dygtig, engageret og anerkendende underviser.

Du er klar til at inspirere og udfordre eleverne i såvel undervisningen som i fritiden, og måske kan du også undervise i andre fag, sportsgrene eller valgfag? Dit endelige skema laver vi sammen med dig, og nye idéer er et plus.

Vi forventer stillingen besat pr. 1. december.

Ansøgning sendes til kim@levringefterskole.dk senest fredag 22. oktober kl. 12.00, og samtalerne forventes afholdt den 26. og/eller 27. oktober eftermiddag/aften.
For mere information skriv til pernelle@levringefterskole.dk eller ring til skolen på 8688 1833 og spørg efter Pernelle Fau, pædagogisk leder.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.