Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. oktober 2021

Tilføjet: 16. september 2021

Adresse

Levring Efterskole

Bygaden 65

Levring

8620 Kjellerup

Kontakt

Pernelle Fau, pernelle@levringefterskole.dk / 86 88 18 33 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Levring Efterskole er en idrætsefterskole, kendt både for sit høje idrætslige niveau og sit fagligt kompetente og ambitiøse niveau. Læs mere om os på vores hjemmeside:

Levring Efterskole - Idræt og Life Performance

Vi søger en engelsk og fysik/kemi lærer, som kommer med stor energi, lyst og ambitioner om at sætte sig selv og sine faglige kompetencer i spil til glæde for elever og kollegaer.

På Levring Efterskole har vi fokus på Professionelle læringsfællesskaber – eller blot PLF. Vi ønsker som efterskole en fælles tilgang til udviklingen af vores pædagogiske praksis. Altså når det faglige kollektiv deler deres arbejde med eleverne og deres egen læring. Dette læringsfællesskab, skal du være nysgerrig på og have lyst til at bidrage ind i.

Du er vild med dine fag engelsk og fysik/kemi. Fysik/kemi er hos os nyligt ændret til faget science, som er prøvefrit. Du har derfor stor mulighed for at præge faget og være medskaber i forhold til fagets fremadrettede profil.

Du er god til at tilrettelægge en spændende årsplan, hvor du har tænkt mål, organisering, differentiering og evaluering ind i de enkelte forløb og er desuden en dygtig, engageret og anerkendende underviser.

Du er klar til at inspirere og udfordre eleverne i såvel undervisningen som i fritiden, og måske kan du også undervise i andre fag, sportsgrene eller valgfag? Udover undervisning og tilsyn skal du have lyst til at være familielærer. Som familielærer er du nærmeste kontakt for 12 elever.

Dit endelige skema laver vi sammen med dig, og nye idéer er et plus.

Vi forventer stillingen besat pr. 1. december.

Ansøgning sendes til kim@levringefterskole.dk senest fredag 22. oktober kl. 12.00, og samtalerne forventes afholdt den 26. og/eller 27. oktober eftermiddag/aften.
For mere information skriv til pernelle@levringefterskole.dk eller ring til skolen på 8688 1833 og spørg efter Pernelle Fau, pædagogisk leder.

Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.