Ansøgningsfrist: 30. april 2021

Lomborg

7620 Lemvig

Flemming Nees, 97 88 97 00

På Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole er vi vilde med gymnastik. Som gymnastiklærer er du med til at planlægge og udføre 5 obligatoriske timers fællesgymnastik om ugen – i tæt samarbejde med resten af gymnastiklærerteamet, selvfølgelig.

Ud over den obligatoriske gymnastik, kan eleverne vælge linjefaget spring. Desuden tilbydes eleverne en række valgfag, hvor springrelaterede fag også kunne være en oplagt mulighed for vores gymnastiklærere at udbyde.

Derfor forventer vi, at du besidder instruktør erfaring, og at dit eget niveau er inspirerende for eleverne.

Bliv en del af efterskolelivet
Vi er en moderne skole med særdeles gode idrætsfaciliteter. Vi råder over et 800 kvm. stort springcenter med bl.a. to store springgrave, fem stortrampoliner, fasttrack og en løsskumsgrav. Du får altså de bedste rammer til at udføre din undervisning.

Du kommer til at indgå i det eksisterende arbejde med engagerede kollegaer på en Grundtvig/Koldsk efterskole med 125 elever. Dette kræver medleven, engagement, fleksibilitet og samarbejdsvilje. Det er en forudsætning, at du deltager fuldt ud i vagter og de øvrige opgaver og arrangementer, som følger med livet på en efterskole.

Stillingen er på 80 %, da vi ikke regner med, at du kommer til at få boglig undervisning. Procenten kan dog hæves ved vikararbejde.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til forstander Flemming Nees, info@lomborg-efterskole.dk senest den 30. april 2021. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte forstander Flemming Nees på telefon 97889700.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem finansministeriet og LC. Skolen kan evt. stille bolig til rådighed.