Ansøgningsfrist: 17. maj 2021

Lomborg

7620 Lemvig

Flemming Nees, 97 88 97 00

Vil du være en del af et stærkt undervisningsmiljø på en efterskole med fokus på faglighed, hjemlighed og menneskelighed? Vi søger til næste skoleår to lærere til matematik, fysik/kemi, dansk og samfundsfag.

Hvem er vi?
Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole er en efterskole med 125 elever fordelt i 9. og 10. klasse. Helt centralt for os står fællesskabet – og det er netop det, der er grundstenen i både den faglige undervisning, vores fem linjefag og ikke mindst i fællesgymnastikken.

Vi har en faglig stolthed i alt, hvad vi laver, og det er vigtigt for os, at alle elever får den bedste forberedelse til deres videre studieliv. Den faglige undervisning kan dog ikke stå alene, for vi ved, at idræt og gymnastik skaber et helt særligt fællesskab. Derfor er begge dele en stor del af skolelivet – i vores linjefag og i opvisningsgymnastikken. Alt sammen noget, der er med til at skabe hele mennesker.

Vi søger to lærere, der tilsammen kan dække følgende fagområder:

• Matematik og Fysik/Kemi
  • Dansk og Samfundsfag
  • Har du undervisningskompetencer inden for spændende valgfags-områder, må du også meget gerne byde ind med dem.

Som lærer hos os skal du være med til at videreføre den helt særlige ånd, der ligger i efterskolelivet her hos os. Vi forventer derfor, at du – ligesom vores elever – vil bidrage til, at fællesskabet bliver til gavn for alle.

Begge stillinger er faste og på fuld tid. Du kommer til at indgå i det eksisterende arbejde med engagerede kollegaer, og du skal være parat til at indgå på lige fod med de andre ansatte i forhold til at dække vagt- og tilsynsforpligtelser.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til forstander Flemming Nees, info@lomborg-efterskole.dk senest den 17. maj 2021. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte forstander Flemming Nees på telefon 97 88 97 00.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem finansministeriet og LC. Skolen kan evt. stille bolig til rådighed.