Ansøgningsfrist: 1. februar 2021

Lomborg

7620 Lemvig

Flemming Nees, 40 33 54 00

Vi søger en engageret lærer, der har linjefag eller tilsvarende kvalifikationer i dansk, tysk og også gerne hist./samf.

Stillingen er på fuld tid og indbefatter derfor morgen-, aften- og weekendvagter samt deltagelse i skolens øvrige arrangementer. Barselsvikariatet slutter formelt 31. dec. 2021, men der er gode muligheder for forlængelse til skoleårets slutning.

Skolen bygger på den Grundtvig/Koldske tradition, med stor fokus på relations arbejde, på fællesskab, menneskelighed og hjemlighed. Det giver sig udslag i undervisningen, dagligdagen, trivselsarbejdet og selvfølgelig i forhold til gymnastik og idræt som er udgangspunktet for de fleste linje- og valgfag vi udbyder. Vi har 125 elever fordelt på 9. og 10. klasse, og vores undervisning er niveaudelt. Vi har en solid og dynamisk lærergruppe, der er klar til at tage imod dig.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Har dette interesse så send en ansøgning til forstander Flemming Nees, nees@lomborg-efterskole.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 1. feb. 2021. Yderligere oplysninger fås hos forstander, Flemming Nees, tlf. 40335400.

Besøg vores hjemmeside på www.lomborg-efterskole.dk