Ansøgningsfrist: 27. september 2022

Lunderskov Efterskole

Skolevej 19

6640 Lunderskov

Vi søger lige nu 2-3 efterskolelærere til at dække 4 store fag :

• Linjefaget Dans
  • Linjefaget Filmskuespil
  • Idræt

Som efterskolelærer hos os har du typisk et linjefag samt et eller flere 'bogfag', - er kontaktlærer for 9-10 elever, - har aften-, sove- og weekendtilsyn og deltager i arrangementer og ture. Vi er åbne for forskellige ansættelsesformer og grader - lad os tale om det.

Fælles fakta om de ledige stillinger
Ansættelsestidspunkt: 1. november 2022 eller snarest herefter

Ansættelsesgrad: Vi er fleksible i forhold til ansættelsesgrad og fagkombinationer. Hvis du er i tvivl om omfanget af opgaven, så ring og få en snak.

Ansættelsesforhold: Alle ansættelser sker efter overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Ansøgning: Send din ansøgning til skolens forstander, Irene Stapel Melander på ism@lunderskovefterskole.dk
Ansøgningsfristen er tirsdag, den 27/9 klokken 12.00. Samtaler afholdes torsdag, den 29/9

Rundvisning på skolen - kom&kik
Vi tilbyder en helt uforpligtende rundvisning, inden du måske vælger at søge en stilling.
Du kan vælge 6 forskellige tidspunkter for rundvisning. Husk at tilmelde dig på vores hjemmeside under “job hos os”.

Spørgsmål
Har du spørgsmål, så ring straks til os på telefon 7558 6211

Kort om de enkelte fag:
Linjefaget dans

Danselinjen er et af vores 8 linjefag og har 24 elever, hvoraf nogle er næsten nybegyndere og andre meget øvede. Danselinjen medvirker hvert år i 5-6 produktioner, der spænder fra musical med det store udtræk til små enkle soloproduktioner. Vi laver dans, der skaber stemninger, giver energi, vækker følelser eller som fortæller historier.
Du er stærk i moderne dans og har et godt øje til ‘streetdansene’ og måske til balletten. Du kan lave koreografier, men også skabe fortællinger og billeder med dans. Du kan skabe holdånd og lede danselinjen, hvor du er ene lærer – dog med mulighed for at bruge timelærere.

Linjefaget filmskuespil
Filmskuespil er et af de mest søgte linjefag på Lunderskov Efterskole og har24 motiverede elever. Filmskuespil arbejder tæt sammen med linjefaget Filmproduktion, men faget har sin egen identitet og udover at undervise eleverne i filmrelevante skuespilteknikker, lave karakterudvikling, replikarbejde og arrangementer, er een af dine opgaver at være omdrejningspunkt for elevernes identitetsfølelse på linjen.
Måske er du skuespil-uddannet, dramaturg eller du har en instruktøruddannelse fra een af filmskolerne. Måske har du bare stor erfaring med teaterscenen og lyst til at prøve kræfter med noget nyt.

Faget Dansk
Dansk er et vigtigt grundfag for såvel 9. som 10. klasse og din undervisning udgør sammen med de mange tekster, filmklip, sange og billeder som eleverne møder i andre fag og i samlinger en afgørende del af elevernes sproglige og kulturelle dannelse hos os.
Som dansklærer er du en del af fagteamet dansk, hvor I diskuterer og udvikler faget løbende.

Faget Idræt
Selvom vi afgjort ikke er en idrætsefterskole, så spiller idrætsundervisningen en vigtig rolle i elevernes hverdag. Udover det faste pensum i idrætsundervisningen vil vi især gerne give eleverne en glæde ved at bruge deres krop og hjælpe alle elever til grundform, de kan have glæde af til hverdag, men også når produktionsdagene bliver lange og man skal kunne holde ud. Som idrætslærer er du en del af fagteamet idræt, hvor I diskuterer og udvikler faget løbende.

Vi tilbyder
Vi er en efterskole for scene-performance, film og medier med 180 elever og 35 ansatte, der tilsammen udgør et stort varmt og kreativt fællesskab med rigtigt mange og stærke kompetencer. Tag gerne et kig på siden med oversigt over alle vores ansatte. Måske får du lyst til at være en del af vores fællesskab – Et fællesskab, du kan lære af, og som vi forventer, at du vil bidrage til udviklingen af.
Vores elever kommer fra hele landet, de vælger os typisk på grund af vores linjefag, vores faciliteter og fordi de finder en atmosfære her, de godt kan lide.

Se mere om stillingerne og om os på www.lunderskovefterskole.dk