Ansøgningsfrist: 30. maj 2022

Skolevej 19

6640 Lunderskov

Irene Stapel Melander, 2878 0308 / Email: ism@lunderskovefterskole.dk

Da vi har fuld fart på at lave film, søger vi en ekstra filmlærer med masser af praksiserfaring til vores store linjefag Filmproduktion.

Ansættelsesgrad
Vi er fleksible i forhold til ansættelsesgrad og fagkombinationer. Hvis du er i tvivl om omfanget af opgaven, så ring og få en snak.

Ansættelsesforhold
Alle ansættelser sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 30 maj 2022. Vi regner med at holde samtaler i uge 22.

Filmproduktion
På Filmproduktion laver vi fortællinger - ikke journalistik og dokumentar.

Skolens filmlinjer hører til blandt de absolut mest ambitiøse på efterskoler og holder til i vores store flotte mediehus sammen med faget TV & Medier.

Lunderskov Efterskole er vært for Dolly Awards, der er en filmfestival for efterskoler. Næste år har Dolly Awards 10 års jubilæum og planlægning og deltagelse i festivalen er naturligvis en del af dit arbejde.

Hvem er du?
Du har som nævnt masser af praktisk erfaring og har gerne viden om kameraer, optik, mikrofoner, lyssætning og andet grej. Du er god til at tilrettelægge, organisere og kan tålmodigt, men engageret hjælpe eleverne til også at blive det. Måske har du en faglig relevant uddannelse, eller måske har du bare lavet rigtig meget film. Desuden ønsker du at være en naturlig del af efterskolens hverdag med fællesaktiviteter og aften- og weekendtilsyn.

Vi tilbyder
Et energisk og varmt kollegafællesskab på en meget ambitiøs efterskole med virkelig gode rammer for faget. Vi har tre andre lærere tilknyttet filmlinjerne samt to lærere på faget TV & Medier, og de glæder sig til at dele udstyr, studier og ideer med dig.

Vil du vide mere eller sende en ansøgning, så kontakt forstander Irene Stapel Melander.på telefon: 2878 0308 / Email: ism@lunderskovefterskole.dk