Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 12. juni 2023

Tilføjet: 17. maj 2023

Adresse

Lunderskov Efterskole

Skolevej 19

6640 Lunderskov

Kontakt

Irene Melander, 7558 6211 (hverdage kl. 10-11)

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger 2 lærere, der kan varetage opgaverne med at undervise i nogle af fagene dansk, idræt, engelsk, kulturfag (historie, samfundsfag og/eller kristendom) og måske tysk. Kan du byde ind med flere fag eller eksempelvis klaverspil, er det også en fordel.

Stillingerne indeholder både undervisning, tilsyn og kontaktlærerfunktion.

Undervisning
På Lunderskov Efterskole har vi niveaudelt undervisning og er meget glade for det. Vi oplever, at eleverne nemmere kan opretholde deres motivation, og det understøtter et fokus på at lære frem for en optagethed af at kunne demonstrere en viden, man allerede har - eller ikke har.
Vi har 187 glade medie- og performanceinteresserede elever, som vi deler i 8 undervisningshold. Om du skal have det ene eller andet hold, taler vi om.

Hvem er du?
Det er ikke et krav, at du er uddannet lærer, men du skal brænde for at være efterskolelærer og kan lide at skabe gode rammer og struktur for unge mennesker. Desuden skal du være optaget af dannelse og livsoplysning ud fra skolens værdigrundlag.

Du har gerne erfaring fra forenings-Danmark og/eller undervisningserfaring.

Efterskolelærer
Som efterskolelærer hos os har du undervisning, kan være kontaktlærer for 9-10 elever, har aften-, sove- og weekendtilsyn og deltager i arrangementer og ture.
Vi tilbyder et energisk og varmt kollegafællesskab på en meget ambitiøs efterskole med samtalen som pædagogisk værktøj.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Ansøgning og procedure
Stillingerne er tænkt som fastansættelser på fuld tid, men vi er fleksible.
Ansættelsen er pr. 1 august 2023.

Vi har ikke sat en endelig ansøgningsfrist, men vi kigger på de indkomne ansøgninger første gang den 12. juni. Så hvis du vil være sikker på at blive taget i betragtning, skal du indsende din ansøgning inden da. Samtaler afholdes i uge 24 og uge 25.

Send din ansøgning til forstander Irene Stapel Melander på 
ism@lunderskov-efterskole.dk.

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Irene på telefon 7558 6211 i tidsrummet 11.00 - 12.00 på hverdage