Ansøgningsfrist: 23. februar 2020

Skolevej 19

6640 Lunderskov

Irene Stapel Melander, ism@lunderskovefterskole.dk

Lunderskov Efterskole er vokset, så vores nuværende pedel kan ikke længere overkomme alt selv. Derfor søger vi en erfaren og alsidig makker til ham. Vi leder efter en dygtig håndværker, der meget gerne må have særlig viden/interesse inden for el og teknisk udstyr.

Skolen har godt 6000 kvadratmeter under tag, og langt det meste er rigtig godt vedligeholdt. Uden om bygningerne ligger ca. 50.000 kvadratmeter jord, der er en blanding af plæner, bede, gangarealer og mere vildtvoksende områder. Såvel bygninger som udearealer hører til dit arbejdsområde.

Vi tænker, du har en håndværksuddannelse som fx elektriker, automatikmekaniker eller lignende, men det vigtigste er, at du er alsidig, effektiv og omgængelig. Du kommer til at planlægge og udføre vedligeholdelse og småbyggerier i samarbejde med vores nuværende pedel og vores administrative leder.

Vi er en relativt stor efterskole med ca. 175 elever. Vi har en god tone og et godt forhold mellem de ansatte. Vores pedeller indgår ofte i forskellige former for samarbejde og aktiviteter med skolens elever, så det er vigtigt, du holder af unge mennesker og har en vis tålmodighed :-)

Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi ønsker ansættelser snarest. Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

SKRIV IKKE EN ANSØGNING - UDFYLD ET SKEMA
Er du interesseret, skal du i første omgang tilmelde dig et af vores Pedelinfo-arrangementer, hvor du får en rundvisning, og hvor vi fortæller lidt om skolen og jobbet. Deltagelse i Pedelinfo er naturligvis helt uforpligtende.

Pedelinfo-arrangementerne ligger torsdag, den 20. februar og lørdag, den 22. februar. Der er i alt 4 arrangementer, du kan vælge mellem. Se tidspunkterne i tilmeldingsformularen, som du finder længere nede på siden

Ansøgningsskema
Hvis du vil søge stillingen som pedel, skal du senest den 23. februar have udfyldt spørgeskemaet herunder. Du er velkommen til at udfylde spørgeskemaet inden Pedelinfo-arrangementerne, men altså senest den 23. februar

Udfyld skemaet her: https://www.lunderskovefterskole.dk/pedel-soges