Ansøgningsfrist: 16. juni 2021

Lyngs

7790 Thyholm

Søren Toft, 97 87 80 05 / 20 76 17 46

Ansættelse pr. 1. august 2021.

Da en af vores dygtige gymnastiklærere har søgt nye udfordringer, søger vi en gymnastiklærer til drengegymnastik, som kan indgå i vores fantastiske lærerteam. Du skal kunne undervise i drengegymnastik og fællesgymnastik samt spring, og skal i samarbejde med de tre øvrige gymnastiklærere udvikle det årlige opvisningsprogram. Derudover kan vi have brug for hjælp til praktiske opgave og/eller støtteundervisning i forskellige boglige fag, afhængigt af elevernes behov, så vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med. I skoleåret 21/22 deltager vi desuden i DGI´s Landsstævne.

På Lyngs Idrætsefterskole er vi seriøse omkring idrætten, hvor vi har høje forventninger til både elever og undervisere. Vi har fire linjer; håndbold, fodbold, spring og rytme, som er lige højt prioriterede, og vi forsøger i fællesskab at give eleverne nogle unikke oplevelser omkring idrætten.

Der vil blive tale om opgaver som vagtlærer og deltagelse i ture mm. – vi tager både til Playitas på Fuerteventura i uge 47 og på ski i Østrig i uge 4.
Vi lægger vægt på at du er fleksibel, dygtig omkring dit fag, og at du gerne vil involvere dig med eleverne og dine kolleger i dagligdagen på skolen.
Lyngs Idrætsefterskole er en Grundtvigsk efterskole med 136 elever i 9. og 10. klasse. Vi har et godt og velfungerende medarbejderteam på 27 ansatte. Vi har en veludbygget skole med gode faciliteter som kunstgræsbane, hal, spring- og dansesal med springgrav, et nyt springcenter og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område på Thyholm. Skolen kan tilbyde at hjælpe med en bolig.

Stillingen er en fast stilling på 90%.

Vil du vide mere om stillingen eller Lyngs Idrætsefterskole kan du finde os på www.l-i-e.dk, eller ringe til forstander Søren Toft på tlf. 97878005 – mobil: 20761746

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen mailes til forstander@l-i-e.dk og skal være skolen i hænde senest onsdag d. 16. juni 2021.

Att. Søren Toft
Lyngs Idrætsefterskole
Jestrupvej 8, Lyngs
7790 Thyholm

Samtalen vil bestå af både en praktisk-/undervisningsdel og en snak med ansættelsesudvalget, og vil foregå på skolen. Tidspunktet for samtalen er mandag d. 28. juni om formiddagen.