Ansøgningsfrist: 23. juni 2022

Lyngs

7790 Thyholm

Søren Toft,  97 87 80 05 / 20 76 17 46

Vi søger en aktiv, glad og initiativrig lærer, som har lyst til at være en del af vores fantastiske efterskole.

Du skal kunne dække fagene:

Dansk og engelsk, og har du kendskab til eller interesse for studievejledning, vil det være en fordel.

Stillingen er en fuldtidsstilling og indeholder undervisning i fagene dansk og engelsk. Derfor søger vi en person, der er læreruddannet, eller besidder tilsvarende kvalifikationer. Samtidig skal du brænde for dine fag og have en kæmpe lyst til at arbejde sammen med unge mennesker både i og udenfor timerne.

Stillingen indeholder alle de ting, der er med til at gøre efterskolelivet helt særligt både for elever og de ansatte. Der er deltagelse i udlandsture, vagtopgaver, forskellige arrangementer på skolen, ansvar for en kontaktgruppe og et godt og tæt sammenhold med dine kolleger på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administration og ledelse.

Lyngs Idrætsefterskole har 140 elever og 27 dygtige medarbejdere, som alle prioriterer glæden, smilet og det fælles samvær rigtig højt. Vi har fem lige højt prioriterede områder, nemlig fodbold, håndbold, spring, rytmisk gymnastik og de boglige fag.

Skolen er veludbygget med 2 haller, 2 kunstgræsbaner og gode faciliteter til såvel styrketræning som gymnastikken, samt gode og tidsvarende lokaler til de boglige fag.
Eleverne er fordelt i fem 10. klasser og en enkelt 9. klasse.

Vi kan evt. være behjælpelig med bolig i forbindelse med skolen, men det er ikke noget krav.

Lyngs Idrætsefterskole ligger på det naturskønne Thyholm i landsbyen Lyngs, tæt ved fjorden og med gode transportmuligheder til de omkringliggende større byer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til: forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist torsdag den 23. juni

Der vil være samtaler løbende.

Se mere på www.l-i-e.dk