Ansøgningsfrist: 15. september 2019

Lyngs

7790 Thyholm

Søren Toft, 20 76 17 46

Vi søger en aktiv, glad og initiativrig lærer, som har lyst til at være en del af vores fantastiske efterskole.

Du skal kunne dække faget:
Tysk og/eller kunne dække tilsyn og andre opgaver

Stillingen er en fuldtidsstilling som barselsvikar i et år og indeholder undervisning i de faget tysk, på tre tyskhold. Derfor søger vi en person, der er læreruddannet, eller besidder tilsvarende kvalifikationer. Samtidig skal du brænde for dit fag og have en kæmpe lyst til at arbejde sammen med unge mennesker både i og udenfor timerne.

Vi har mulighed for at dele stillingen i en undervisningsdel og en del med tilsyn og øvrige opgaver, så kan du f.eks. dække tysk, men ikke på fuldtid, vil vi meget gerne høre fra dig.

Stillingen indeholder alle de ting, der er med til at gøre efterskolelivet helt særligt både for elever og de ansatte. Der er deltagelse i udlandsture, vagtopgaver, forskellige arrangementer på skolen, ansvar for en kontaktgruppe og et godt og tæt sammenhold med dine kolleger på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administration og ledelse.

Lyngs Idrætsefterskole har 136 elever og 26 dygtige medarbejdere, som alle prioriterer glæden, smilet og det fælles samvær rigtig højt. Vi har fire lige højt prioriterede områder, nemlig fodbold, håndbold, gymnastik (spring og rytme) og de boglige fag.
Skolen er veludbygget med to haller, kunstgræsbane og gode faciliteter til gymnastikken, samt gode og tidsvarende lokaler til de boglige fag.

Lyngs Idrætsefterskole ligger på det naturskønne Thyholm i landsbyen Lyngs, tæt ved fjorden og med gode transportmuligheder til de omkringliggende større byer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til: forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist den 15. sep. 2019

Der vil være samtaler i uge 38.

Se mere på www.l-i-e.dk