Ansøgningsfrist: 10. april 2021

8654 Bryrup

Niels Martin Sørensen, 75 75 60 84
Birgit Steffensen, 25 63 24 99

Lystruphave Efterskole er et levende bevis for at gode medarbejdere, der brænder for ordblinde unge, kan tænde dem og dermed skabe lys, håb og viden.

Vi arbejder med udgangspunkt i KFUM og KFUK og Y’s Mens bevægelsen i Danmark og det kristne livs- og menneskesyn løber som en livsnerve gennem alt, hvad vi foretager os.

Du skal sammen med forstanderen og den pædagogiske leder udgøre den daglige ledelse af skolen.

Dine hovedopgaver bliver:

• Planlægning af skoleåret, ugeskema for elever og lærere, prøver og andre opbrudte uger.
    o Tovholder for den planlægning, der er delegeret ud til andre medarbejdergrupper.
    o Styring af lærernes tjenestetid, vikardækning
  • Deltage i ledelsen af skolens udvikling.
  • Deltage i samarbejdet med andre efterskoler i forskellige netværk.

Det er vigtigt for os at skolens ledelse er en synlig del af dagligdagen for såvel medarbejdere som elever. Derfor vil der også ud over ledelsesopgaver være alm. Læreropgaver i mindre grad - ca. 6 timer ugentligt.

Vi forventer, at du:

• Står fuldt og helt inde for skolens værdigrundlag og har interesse i at drive efterskole i fællesskab.
  • Er læreruddannet eller har en anden relevant pædagogisk uddannelse.
  • Har kendskab og gerne erfaringer fra efterskoleverdenen.
  • Er en god planlægger, der formår at lægge dagligdagen til rette for andre, så de får de bedste muligheder for at udføre deres arbejde.
  • Har lyst til – og gerne erfaring med – at være leder.
  • Møder elever og medarbejdere med respekt, positive forventninger og en anerkendende tilgang.

Hvis du vil vide mere om Lystruphave Efterskole og jobbet som administrativ leder, er du velkommen til at kontakte forstander Niels Martin Sørensen tlf. 7575 6084. Her kan også aftales besøg på skolen. Bestyrelsesformand Birgit Steffensen kan træffes på tlf. 2563 2499.

Ansættelsesforløb
Ansøgning sendes som én samlet pdf-fil med relevante bilag og CV til job@lystruphave.dk senest d. 10. april 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 17. Der indhentes referencer omkring ansøgere efter nærmere aftale.

Tiltrædelse 1. august 2021

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.