Ansøgningsfrist: 1. juni 2022

Mellerup

8930 Randers NØ

Tlf.: 86 44 13 39

Smukt beliggende i Mellerup med udsigt over Randers Fjord ligger Mellerup Efterskole. Vi tager afsæt i den grundvig-koldske tradition, hvor værdien af samtalen og fællesskabet er helt central. Efterskolen har 120 elever og er kendt for et musik- og bevægelsesmiljø i særklasse. Skolens elever er med i køkkenet, hvor de hjælper med at producere maden, vaske op og gøre rent.

Vi søger en kollega, som:

• er uddannet ernæringsassistent, cater eller anden kostfaglig uddannelse.
  • har kompetencer og lyst til at arbejde både med det kolde køkken, spændende salater, den varme mad og i vores bagerafdeling.
  • er kreativ og kan tviste maden, så både smag og udseende er indbydende.
  • eksperimenterer med nye opskrifter, økologi, den nye kostvejledning samt reducering af madspild.
  • bidrager til menuplanlægning, varebestillinger og egenkontrol.

Vi forventer, at du:

• har et godt humør, er positiv og konstruktiv i din kommunikation.
  • er tålmodig, ansvarsfuld og mødestabil.
  • er robust og kan bevare overblikket, når en flok teenagere rykker i dig.
  • er fleksibel og kan arbejde selvstændigt.
  • har erfaring med at arbejde i et køkken, hvor der produceres mad til mange mennesker.

Vi kan tilbyde dig:

• 30 timer i gennemsnit pr. uge (evt. med mulighed for yderligere timer).
  • 4 ugers sommerferie.
  • et arbejdsliv præget af glæde og energi, som vokser ud af en hverdag med tilpas udfordrende opgaver og hjælpsomme kolleger.

Vi arbejder i turnus primært på hverdage i tidsrummet 06.00-14.00 og med weekend- og helligdagsvagter ca. hver tredje weekend i tidsrummet 07.00-14.00. I skolens alternative uger vil der være aftenvagter ca. 12 gange om året.

Løn efter kvalifikationer.

Vi modtager din ansøgning med cv frem til og med onsdag den 1. juni 2022.
Du kan sende din ansøgning på: https://MellerupFriogEfterskole.reqruiting.com/job.aspx?id=11731

Samtaler afholdes tirsdag den 7. juni 2022.

Der er mulighed for at se køkkenet og skolen fredag den 20. maj kl. 13.00.

Du er velkommen til at kontakte Mellerup Efterskoles kontor på 8644 1339 for yderligere information.