Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 26. januar 2023

Tilføjet: 4. januar 2023

Adresse

Mellerup Efterskole

Almisbakken 19

Mellerup

8930 Randers NØ

Kontakt

Anne Dahl Iversen, 4014 7199
Thomas Olesen, 3022 2258 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Mellerup Efterskole ligger i den smukke natur ud til Randers Fjord. Skolen har plads til 120 elever fordelt på 9. og 10. klasse. På Mellerup Efterskole finder du et helt særligt fællesskab. En vidunderlig cocktail af modige, kreative og ambitiøse elever - og passionerede lærere.

På Mellerup Efterskole spiller musikken en central rolle og vi arbejder målrettet med at udvikle elevernes færdigheder, forståelse og kreativitet i musikken – uanset erfaring og niveau. Du bliver derfor en del af et engageret team af musiklærere.

Vi søger en lærer til at undervise i og arbejde med:

  • Sammenspil/skolebands
  • Elektronisk musik og Studieteknik
  • Afvikling af lyd ved koncerter
  • Andre skolefag

Vi er åbne over for dine interesser og erfaringer inden for hele vores fagrække og der er altid mulighed for at byde ind på andre boglige fag og dannelsesfag – eksempelvis engelsk, tysk, innovation, medborgerskab, sundhed, psykologi, filosofi, fortælling m.fl.

Alle lærere har ud over undervisning også aften- og weekendtilsyn, kontaktlærerfunktion og planlægningsopgaver. Vi forventer, at du har lyst til at engagere dig med stor energi i hele efterskolelivet og være en del af et forpligtende fællesskab med unge mennesker.

Mellerup Efterskole er en spændende og kreativ arbejdsplads, hvor du kommer til at møde dygtige og inspirerende kolleger. Vores arbejdsliv er præget af den glæde og energi, der vokser ud af en hverdag med tilpas udfordrende opgaver, hjælpsomme kolleger og god musik :-)

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte forstander Anne Dahl Iversen på 4014 7199 eller viceforstander Thomas Olesen på 3022 2258 for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi modtager din ansøgning med cv på følgende link: musiklærer frem til og med torsdag d. 26. januar kl. 12.00.

Samtaler afholdes mandag d. 30. januar i tidsrummet kl. 14.00-20.00.

Læs mere om Mellerup Efterskole på www.mellerupefterskole.dk