Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. maj 2022

Tilføjet: 26. april 2022

Adresse

Mellerup Efterskole

Almisbakken 19

Mellerup

8930 Randers NØ

Kontakt

Anne Dahl Iversen, 40 14 71 99
Thomas Olesen, 30 22 22 58 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Mellerup Efterskole ligger i den smukke natur ud til Randers Fjord. Skolen har plads til 120 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Vi tilbyder vores nye kollega at blive en del af et helt særligt fællesskab med en god blandet flok af modige, kreative og ambitiøse elever - og passionerede lærere. Start 1. august 2022.

Vi søger en kollega der brænder for at bruge sine hænder og kaste sig ud i kreative projekter inden for billedkunst, formgivning og design samt håndværksfag, der kan understøtte up-cyclings-projekter.

Vi er derudover åbne over for dine interesser og erfaringer inden for det kreative felt.

I tillæg hertil håber vi, at du kan byde ind på et eller flere af vores nuværende boglige fag, 10. klassefag eller valgfag, som du finder på vores hjemmeside.

Alle lærere har ud over undervisning også aften- og weekendtilsyn, kontaktlærerfunktion og planlægningsopgaver. Vi forventer, at du har lyst til at engagere dig med stor energi i hele efterskolelivet og være en del af et forpligtende fællesskab med unge mennesker.

På Mellerup Efterskole spiller musikken en central rolle, og vi arbejder målrettet med at udvikle elevernes færdigheder, forståelse og kreativitet i musikken – uanset erfaring og niveau. Sammen med musikken har fortælling, medborgerskab, bevægelse, kreativitet og oplevelser i naturen en vigtig plads i hverdagen.

Mellerup Efterskole er en spændende og kreativ arbejdsplads, hvor du kommer til at møde dygtige og inspirerende kolleger. Vores arbejdsliv er præget af den glæde og energi, der vokser ud af en hverdag med tilpas udfordrende opgaver, hjælpsomme kolleger og god musik :-) 

Stillingerne fastlægges endelig med afsæt i ansøgerfeltets profiler og fagkombinationer.

Yderligere oplysninger
Der er tale om en fast stilling, der som udgangspunkt er på fuld tid. Ansættelse på deltid kan eventuelt aftales.

Du er velkommen til at kontakte forstander Anne Dahl Iversen på 4014 7199 eller viceforstander Thomas Olesen på 3022 2258 for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Vi modtager din ansøgning med cv på dette link frem til og med fredag d. 20. maj.

Samtaler afholdes mandag d. 23. maj i tidsrummet kl. 15.00-20.00.

Læs mere om Mellerup Efterskole på www.mellerupefterskole.dk