logo
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 16. maj 2022

Tilføjet: 2. maj 2022

Adresse

Midtjysk Efterskole

Vestergade 50

7361 Ejstrupholm

Kontakt

Bo Thorup, 26 70 06 24
Helle Nørregaard, 30 32 59 86

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Med fulde huse og ventelister flere år frem har vi travlt på Midtjysk Efterskole. Efter sommerferien får vi plads til to nye lærere i vores dynamiske lærerkollegie. Den ene stilling er et årsvikariat, den anden en fast stilling.

Som lærer på Midtjysk Efterskole får du ikke blot mulighed for at udfolde dig fagligt, menneskeligt og kreativt. Du får også mulighed for at arbejde med vores skønne unge mennesker, som er i gang med det - måske - vigtigste år i deres liv.

Derudover vil du møde engagerede kolleger, som med dialogen som drivkraft skaber gode relationer til både børn og voksne.

Du kommer til at undervise i enten dansk eller engelsk, og i linjefagene teater eller vandsport. På teaterlinjen vil du komme til at trække på dine erfaringer med at lede teaterprocesser og produktioner fra idé til forestilling. Som lærer på vandsportslinjen vil du komme til at tilbringe meget tid i skolens egen svømmehal med en bred vifte af aktiviteter fra udspring over svømning til kajakpolo og
adventure-aktiviteter i naturen.

Vi tror på fællesskabets kraft og den dynamik, der opstår i fællesskaber. Vores lærere er Efterskolelærere med stort E, og de lever og ånder for skolen - også på vagterne om aftenen og i weekenderne.

Send din ansøgning til midtjysk@midtjyskefterskole.dk senest 16. maj. Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler mandag 23. maj.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte forstander Bo Thorup (mobil 26 70 06 24) eller viceforstander Helle Nørregaard (mobil 30 32 59 86).

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Midtjysk Efterskole er en moderne efterskole solidt plantet i den midtjyske muld med Ejstrup Sø i baghaven. Skolen er bygget for og til unge, og vores elever kommer fra et bredt spekter af samfundets lag. Vi bor på Dialogens Vej, og det tager vi rimelig bogstaveligt. Vores pædagogik bygger på relationer, respekt for hinanden og samarbejde. Læs mere på www.midtjyskefterskole.dk