logo
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Tilføjet: 3. august 2022

Adresse

Midtjysk Efterskole

Vestergade 50

7361 Ejstrupholm

Kontakt

Helle Nørregaard, mobil 30 32 59 86

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vores pædagogik bygger på dialog, og det hjælper at være både tålmodig, empatisk og tydelig. Vi gør meget ud af, at eleverne oplever køkkenet hjemligt, og at de - og vi - trives i det. Vi har et køkken, hvor vi alle deltager i udviklingen af vores måltider og holder os nysgerrige på nye strømninger indenfor bæredygtig madlavning. Vi har bronzemærke i økologi og stiler efter mere.

Til gengæld for dit engagement får du et job sammen med tre andre engagerede kollegaer.
Du skal være indstillet på at indgå i en vagtplan med varierende timetal og en ugentlig arbejdstid på gennemsnitligt 30 timer, en ugentlig aftenvagt fra 16.30 til 19.00 og weekendvagt i gennemsnit hver 4. uge. Køkkenet følger ferierne i skoleåret, men du skal kunne arbejde i uge 42 eller uge 7, hvor vi ofte har kurser på skolen. Du skal også være indstillet på rengøringsopgaver i køkken og spisesal.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte viceforstander Helle Nørregaard, mobil 30 32 59 86 eller køkkenleder Lene Mortensen, mobil 26 15 99 32.

Tiltrædelse snarest muligt og løn og ansættelsesvilkår efter aftale.

Send din ansøgning til midtjysk@midtjyskefterskole.dk senest mandag 22. august. Vi planlægger samtaler mandag 29. august.

Midtjysk Efterskole er en moderne efterskole solidt plantet i den midtjyske muld med Ejstrup Sø i baghaven. Skolen er bygget for og til unge, og vores elever kommer fra et bredt spekter af samfundets lag. Vi bor på Dialogens Vej, og det tager vi rimelig bogstaveligt. Vores pædagogik bygger på relationer, respekt for hinanden og samarbejde. Læs mere på www.midtjyskefterskole.dk