logo
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 11. april 2023

Tilføjet: 30. marts 2023

Adresse

Midtjysk Efterskole

Vestergade 50

7361 Ejstrupholm

Kontakt

Bo Thorup, 2670 0624

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

På Midtjysk Efterskole spiser vi ikke bare for at blive mætte. Nej, vi ønsker at gøre måltidet til et vigtigt rum for dannelse. Køkkenet er værkstedet, hvor måltidet tilberedes sammen med eleverne, og spisesalen er et forum, hvor køkkenet sætter dagsordenen og stemningen.

Vi forventer, at vores køkkenleder

  • Har gastronomiske kompetencer.
  • Er en udadvendt person, som kan fungere i en dynamisk hverdag, hvor fleksibilitet og dialog er det, der får det hele til at køre.
  • Har pædagogisk tæft, og kan lide at lave mad i samarbejde med skolens elever
  • Forstår sammenhængen mellem pædagogik og madproduktion i en moderne kontekst, hvor sundhed og ernæring, det vegetarisk køkken, økologi og kamp mod madspild indgår som naturlige samtaleemner og læringspunkter for eleverne.
  • Kan sammensætte en madplan med gode, ernæringsrigtige, velsmagende og bæredygtige måltider tilberedt fra bunden med årstidsbestemte råvarer på bordet hver dag.
  • Er god til at samarbejde med skolens øvrige personale

Som leder af køkkenet skal du stå for indkøb, disponering, mad- og vagtplaner. Til gengæld får du dit eget budget, og kommer til at arbejde i en organisation med flad ledelseskultur. Du kommer i vid udstrækning til selv at tilrettelægge arbejdet, og hvis du har mod på at oprette valgfag om kost og ernæring, vil det være et plus.

Din ugentlige arbejdstid vil være 37 timer i gennemsnit. Der vil være perioder med længere eller kortere arbejdstid, og du skal også regne med at arbejde i weekender og om aftenen alt efter vagtplanen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen herunder ansættelsesvilkår og lønniveau - er du velkommen til at kontakte forstander Bo Thorup, mobil 26700624 eller viceforstander Helle Nørregaard, mobil 30 32 59 86.

Tiltrædelse efter aftale, dog senest 15. juni 2023.

Send din ansøgning til midtjysk@midtjyskefterskole.dk senest tirsdag 11. april kl. 23:00. Vi planlægger samtaler mandag 24. april.

Midtjysk Efterskole er en moderne efterskole solidt plantet i den midtjyske muld med Ejstrup Sø i baghaven. Skolen er bygget for og til unge, og vores elever kommer fra et bredt spekter af samfundets lag. Vi bor på Dialogens Vej, og det tager vi rimelig bogstaveligt. Vores pædagogik bygger på relationer, respekt for hinanden og samarbejde. Læs mere på www.midtjyskefterskole.dk