Ansøgningsfrist: 30. november 2022

Skovbyvej 30A
7080 Børkop

Frank Jensen, 2034 9941

Brænder du for at være med til at udvikle en friskole med fokus på trivsel for den enkelte og respekt for det forpligtende fællesskab? Vil du være med til at sætte et mærkbart aftryk på den kommende generation af børn og unge mellem Vejle og Fredericia? Kan du profilere områdets nyeste friskole, som et naturligt alternativ til de øvrige skoler? Brænder du for at gøre en skole attraktiv for elever, der ønsker nærvær og opmærksomhed fra motiverede og engagerede voksne? Så er det dig vi leder efter!

Munkebjerg Friskole er omgivet af skøn natur med skov, fjord og åbent land. Friskolen startede i august 2021 i lokaler med gode faciliteter både inde og ude. Friskolen ligger i Andkær, som er en landsby med et stærkt lokalt fællesskab, der bakker helhjertet op om skolens etablering.

Skolen bygger på det Grundtvig-Koldske menneskesyn og har fokus på livsduelighed, fællesskab og elevens aktive medleven i undervisningen. Vi bygger vores værdier og skoleliv ud fra fire grundlæggende værdier - Lys, læring, magi og natur. Skolen har på nuværende tidspunkt 61 elever indskrevet og udvider kontinuerligt. På nuværende tidspunkt fra 0.-6. klassetrin og vil løbende udvide med ét klassetrin årligt frem til 9. klasse.

VI KAN BLANDT MEGET ANDET TILBYDE DIG

• Ledelse af et fantastisk team af lærere og pædagoger
  • En skole i vækst og udvikling
  • Stor frihed til ledelse og udvikling af praksis
  • Samarbejde med et meget aktivt lokalsamfund og en fantastisk bestyrelse
  • Muligheden for at tage del i undervisningen
  • Blive en del af et involveret og engageret fællesskab af medarbejdere, forældre og børn

VI FORVENTER AT DU

• Har et stort hjerte for friskoletanken og kan omsætte den til konkret handling
  • Har flair for en inddragende og anerkendende ledelsesstil
  • Er struktureret med viljen og evnen til at varetage skolens økonomi og daglige drift
  • Trives med at gå forrest og være ansigt for skolen udadtil
  • Har relevant erfaring med undervisning og pædagogik
  • Har det gå-på-mod og de ambitioner, som ledelse af en nystartet skole kræver.
  • Har solid relevant ledelseserfaring og ledelsesuddannelse

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til job@munkebjergfriskole.dk senest den 30/11. Du opfordres til at tage kontakt til konstitueret skoleleder Frank Jensen på telefon 2034 9941 for spørgsmål og eventuelt en rundvisning på skolen. Vi vil meget gerne vise dig vores skole!

Tiltrædelse primo 2023 eller tidligere efter aftale. Stillingen er på fuld tid.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler m.v. af 16. april 2019.
Læs mere om Munkebjerg Friskoles værdigrundlag, støtteforening mm. på skolens hjemmeside: www.munkebjergfriskole.dk