Ansøgningsfrist: 10. maj 2021

Nørre Nissum

7620 Lemvig

Brian Hoff Larsen, 97 89 10 04 / 23 62 00 19

Har du lyst til efterskolelivet med højt til loftet, masser af grin, plads til både boldbaner og æbletræer - og dejlige elever, så kan du blive én af vores 2 nye engagerede kollegaer, enten en fastansættelse el. vikariat.

Vi søger kollegaer, der har lyst til at blive en del af efterskolelivet med alt hvad det indebærer af kompetent og inspirerende undervisning, masser af relationsarbejde og nysgerrighed på unge mennesker.

Du kan være uddannet lærer eller have kompetencer fra anden relevant uddannelse. Vi har brug for undervisning i ét eller flere af følgende fag:

• Gymnastik (rytmisk og fællesserie)
  • Spring
  • Håndbold
  • Matematik
  • Krea og design
  • Sprog
  • Idræt
  • AFTRYKs fag i 10. kl
  • og måske har du ideer til eller kompetencer indenfor helt andre fag også, byd endelig ind med det du brænder for.

Har du mod på bare ét af fagene, som timelærer, hører vi også gerne fra dig. Vi har et nyt springcenter på tegnebrættet og vi er derfor meget interesseret i ansøgere, der har lyst til at udvikle vores tilbud om spring og gymnastik i samarbejde med gymnastikteamet

På Nørre Nissum Efterskole vil du få skønne og dygtige kollegaer og blive en del af en velfungerende medarbejderflok. Du vil også blive en del af et dynamisk lærerteam, hvor vi vægter dialog, samarbejde og kvalitet højt.

Udover den daglige undervisning byder skoleåret også på fælles teaterkoncert, vinterlejrskole I Norge og studietur i foråret, og du skal have lyst til at være ”familielærer”, have tilsyn og andre kostskoleopgaver.

Nørre Nissum Efterskole bygger værdimæssigt på et folkekirkeligt grundlag. Vi tror på ansvarlighed i fællesskabet, omsorg for hinanden og fordomsfri samtale om livets store spørgsmål. Vi forventer, at du i din ansøgning forholder dig til skolens værdigrundlag.

Er du interesseret, så ring til os, kom på besøg eller skriv en ansøgning og lad os sammen snakke om mulighederne for ansættelse. Kontakt gerne forstander Brian Hoff Larsen på telefon 97 89 10 04 / 23 62 00 19.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgning til stillingerne sendes til nne@nissum.dk eller Nørre Nissum Efterskole, Kirkebyen 16, 7620 Lemvig og skal være skolen i hænde senest mandag den 10. maj kl. 12.00