logo
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Tilføjet: 7. november 2023

Adresse

Scienceefterskolen Nordborg Slot

Slotsgrunden 1

6430 Nordborg

Kontakt

Forstander Lars Johansen, 3195 1086

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Om efterskolen:
Scienceefterskolen Nordborg Slot er beliggende på det naturskønne Als med plads til 150 engagerede og motiverede elever fra hele landet, fordelt på henholdsvis 9. og 10. klassetrin.

Vi fordyber os i videnskabens verden gennem sport, natur, kreativitet og teknologi, hvor eleverne på vores vidensakademi kan vælge frit mellem mere end 50 forskellige forløb og sammensætte sit helt eget linjeforløb.

Vi tilbyder alle vores elever 3 årlige rejser samt projektforløb i forskning, innovation og medborgerskab. I den boglige undervisning har vi særligt fokus på faglig talentudvikling og på at udfordre eleven som elsker læring og fordybelse.

Om stillingen:
Arbejdstiden er gennemsnitlig på 30 timer pr. uge. Det præcise timetal er til forhandling.
Timerne er hovedsageligt placeret på hverdage i tidsrummet fra 08:00-15:00. Der kan dog i forbindelse med efterskolens aktiviteter være arbejde på andre tidspunkter.

Stillingen vil bl.a. indeholde arbejdsopgaver som udover bogholderi- og regnskabsopgaver, vil være opkrævning af forældrebetaling, administration af statstilskud, lønbehandling og afstemning. Derudover hjælper du forstander med budget og budgetopfølgning og har et tæt samarbejde med efterskolens revisor i forbindelse med diverse indberetninger og udarbejdelse af årsregnskab.
Har du kendskab til efterskoleformen og administrationsprogrammet KOMIT er det en fordel, men der vil være mulighed for oplæring i dette.
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, har ordenssans, er engageret, humoristisk, pligtopfyldende og har en fleksibel indstilling til arbejdstider og arbejdsområder.

Ansøgere med bopæl tæt på efterskolen eller som agter at flytte til området vil blive foretrukket. 

Løn efter aftale og kvalifikationer. I tilfælde af spørgsmål til stillingsopslaget kan forstander Lars Johansen kontaktes på tlf.: 31 95 10 86.

Ansøgningsfrist er onsdag den 22. november 2023 klokken 12:00.
Ansættelsessamtalerne afvikles løbende, dog senest 28. november 2023.

Din ansøgning sendes til forstander Lars Johansen på lj@scienceefterskolen.dk eller til:

Scienceefterskolen Nordborg Slot
Att: Lars Johansen
Slotsgrunden 1
6430 Nordborg