Ansøgningsfrist: 21. maj 2021

9700 Brønderslev

Eva Terp-Hansen, 6068 2641 / eva@nih.dk

www.nih.dk

Nordjyllands Idrætshøjskole er en dynamisk idrætshøjskole med en alsidig og bred idrætsprofil. Vi er en fast medarbejderstab på 29 personer, hvor der imellem medarbejdere og elever er en god tone, gensidig respekt og tolerance over for hinanden. Vi er fælles om at skabe en god hjemlighed for eleverne.

Vi tilbyder:

• En velfungerende, engageret og fagligt stærk medarbejderstab.
  • Et spændende, udviklende og afvekslende arbejdsmiljø med fleksibilitet og højt til loftet.
  • En meningsfuld hverdag, hvor du bidrager til vores elevers dannelse og personlige udvikling i fællesskaber.
  • Muligheden for at blive rollemodel, underviser og vejleder for motiverede højskoleelever.
  • Høj grad af medindflydelse i fagligt indhold.

Vi forestiller os, at du:

• Har en pædagogisk/videregående uddannelse suppleret med alsidige idrætsfaglige kompetencer.
  • Har kompetencer inden for f.eks.:
    o Fitnessområdet: Styrketræning, crossfit, fitnessholdtræning, dance, bodyflow, yoga, spinning, springgymnastik el.lign.
    o Boldspilsområdet: Tennis, padeltennis, badminton, fodbold, håndbold el.lign.
    o Musik.
    o Højskolefag, herunder almene dannelsesfag f.eks. samfundsfaglige, sociologiske eller psykologiske fagområder.
  • Har undervisningserfaring, måske fra høj- skole/efterskole el. lign.
  • Brænder for at være højskolelærer med alt, hvad det indebærer.
  • Vil være med til at fastholde højskolens kerneværdier og arbejde ud fra skolens værdigrundlag.

Stillingen:

• Der er tale om en fast stilling, med bopælspligt. Vi stiller en dejlig, lys og renoveret 1-plans familiebolig på 142 m² til rådighed. Boligen indeholder 2 badeværelser, 4 værelser, bryggers/entre, stort køkken-alrum samt udgang til have/terrasse på alle sider af huset.
  • Lønpakke jf. Undervisningsministeriets løn-cirkulære vedr. ansatte på højskoler.
  • Tiltrædelse 1. august 2021.
  • Ud over undervisningen indebærer ansættelsen som højskolelærer også kostskolearbejde i aftener og weekends, så det er vigtigt, du kan se dig selv som en aktiv del af hele højskolelivet med dets forskellige facetter.

Brønderslev er en hyggelig handelsby med godt 12.000 indbyggere. Byen ligger centralt placeret i Vendsyssel. Der er et rigt foreningsliv og gode skoler og daginstitutioner.

Send din ansøgning til:
ba@nih.dk senest 21. maj 2021 kl. 12:00. Samtaler foregår i uge 22 og 23.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos forstander Eva Terp-Hansen på 6068 2641 eller eva@nih.dk.