Østhimmerlands
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 7. juni 2023

Tilføjet: 11. maj 2023

Adresse

Østhimmerlands Ungdomsskole

Skolevej 10

9574 Bælum

Kontakt

Ulla Vestergaard, 9833 7075

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vores grundlæggende værdier
Vi er en grundtvigsk efterskole med plads til 110 elever fordelt på 9. og 10. klasse, og vi lægger meget vægt på det kunstneriske og skabende. Nøgleordene for skolens liv og undervisning er: frihed under ansvar, tillid, tolerance, udvikling, selvstændighed og åbenhed.
Vi har først og fremmest brug for en lærer, som har lyst til et arbejdsliv som efterskolelærer, hvor både boglige fag, kreativitet og relationsarbejde er en fast bestanddel af en omskiftelig hverdag.

Vores hverdag på en boglig efterskole
Det er vigtig, at at du har mulighed for at indgå fuldt i alle efterskolelivets facetter, så som at være gruppelærer, afholde forældresamtaler, have weekend- og ugentlige aftenvagter og tage på ekskursioner i ind- og udland.

Vores linjer
Alle vores seks linjefag på ØU har en kunstnerisk og skabende tilgang - alt på linjerne er elevskabt. Som linjelærer forventer vi, at du har fingeren på pulsen og forholder dig til udvikling og trends indenfor mode og design. Som ny linjelærer skal du være fagligt godt funderet og have tydelige praktiske fagkompetencer, der gør dig i stand til at gribe elevernes input og idéer og omsætte dem i årets projekter.

Vores valgfag
Alle lærere på skolen underviser i et eller flere valgfag, og vi vil gerne vide, hvilke valgfag du kunne tænke dig at undervise i - det kunne være nye valgfag, som du finder på, men det kunne også være et af de valgfag, vi allerede udbyder.

Vores kollegiale samvær og sammenhold
Er præget af humor, glæde, seriøsitet, kompetence, refleksion og medbestemmelse.

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og LC.

Yderligere oplysninger og aftale om besøg fås ved henvendelse til viceforstander Ulla Vestergaard på skolens tlf.nr. 9833 7075.
Få mere information på www.oeu.dk

Ansøgningen sendes digitalt til oeu@oeu.dk, så vi modtager den senest onsdag d. 7. juni.

Samtalerne forventes afholdt tirsdag den 13/6.

Østhimmerlands Ungdomsskole
Skolevej 10
9474 Bælum