Ansøgningsfrist: 20. september 2021

Øse

6800 Varde

Michael Schweigler, 20 34 85 05

Øse Efterskole er en almen, kreativ efterskole med fokus på den boglige undervisning og på vores fire linjer: Kunst, Musik, Teater og Film, Animation & IT

– og på vores 100 engagerede og motiverede elever fra hele landet.

Vi søger 1 barselsvikar med fokus på følgende faglige kompetencer:

Naturfag (biologi og geografi) samt støttelærer i dansk – kan du også være på vores kunstlinje er det super.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en kreativ, dynamisk og engageret medarbejderstab, der alle arbejder for sammen med eleverne at skabe det bedste år i elevernes liv.

Som efterskolelærer deltager du også i tilsyn, studierejser, kontaktlærerfunktion, valgfag og meget mere!

Ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC. Stillingen er med tiltrædelse 1. november.

De første 2 måneder vil der være tale om dobbeltdækning og oplæring.

Øse Efterskole råder over en lærerbolig du evt. kan leje.

Ansøgninger sendes som en samlet PDF-fil til: Forstander Torben Teglgaard på tt@oese.dk og Viceforstander Michael Schweigler ms@oese.dk

Ansøgningsfrist: mandag d. 20. september kl. 12.00

Se mere på skolens hjemmeside på www.oese.dk.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til viceforstander Michael Schweigler på 2034 8505.