Ansøgningsfrist: 2. juni 2020

Torben Teglgaard, 92 44 38 05
Michael Schweigler, 20 34 85 05

Vi søger 5 lærere
- 3 lærere til henholdvis vores kunst- og musiklinje og en matematik/fysik lærer.
- 2 barselsvikarer med allround faglige kompetencer: Matematik, naturfag, engelsk, dansk og samfund/ historie.

Vi leder efter ambitiøse og dygtige lærere, der kan videreføre det høje niveau og den gode udvikling, der kendetegner Øse Efterskole.
Vi kan tilbyde dig at blive en del af en kreativ, dynamisk og engageret medarbejderstab, der alle arbejder for sammen med eleverne at skabe det bedste år i elevernes liv.

Vi har nogle faglige ønsker, men vi vil også gerne høre, hvad du kan tilbyde Øse Efterskole. Vi har også nogle menneskelige ønsker.

Vi forventer, at du

• vil engagere dig og involvere dig i vores elever.
  • tør og har lyst til at snakke med unge mennesker.
  • tror på tillid frem for kontrol.
  • har forholdt dig til og kan stå inde for vores værdigrundlag.
  • har pædagogikken klar.
  • har gjort dig tanker om jobbet som efterskolelærer.

Som efterskolelærer deltager du også i tilsyn, studierejser, kontaktlærerfunktion og meget mere!

Ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC. Stillingerne er fuldtids med tiltrædelse 1. august 2020.

Ansøgninger sendes som en samlet PDF-fil til: Forstander Torben Telggaard tt@oese.dk Ansøgningsfrist: mandag d. 2 juni kl. 12.00. Husk at gøre opmærksom på hvilken stilling du søger. NB: Der afholdes informationsmøde på skolen onsdag d. 27. maj kl. 15.00

Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt tirsdag d. 9. juni og onsdag d. 10. juni.

Se mere på skolens hjemmeside på www.oese.dk.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skolens forstander Torben Teglgaard på 92443805 eller til viceforstander Michael Schweigler på 2034 8505