Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. maj 2021

Tilføjet: 28. april 2021

Adresse

Østhimmerlands Ungdomsskole

Skolevej 10

9574 Bælum

Kontakt

Jesper Brøsted, 98 33 70 75 / 25 68 70 75

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Om stillingen
Vi søger en dygtig lærer, der kan undervise på efterskolens kunstlinje. Undervisningen er på et højt niveau, hvorfor der stilles krav til underviserens praktiske erfaring med forskellige billedkunstteknikker og -metoder inden for kunstens område. Du kommer desuden også til at udbyde flere forskellige kunstneriske valgfag. Hver valgfagsperiode strækker sig over 10-12 uger.

Ud over undervisning på kunstlinjen og i valgfag forventer vi, at du kan undervise i et eller flere boglige fag - gerne matematik eller naturfagene (biologi, geografi og fysik).

Om ansøgeren
Du skal være indstillet på fuldt ud at indgå i alle efterskolelivets facetter. Det betyder bl.a. gruppelærerfunktion og aften- og weekendvagter.

Om skolen
Vi er en grundtvigsk efterskole med plads til 110 elever, og vi lægger meget vægt på det skabende.
Nøgleordene for skolens liv og undervisning er frihed under ansvar, tillid, tolerance, udvikling, selvstændighed og åbenhed.

Vores kollegiale samvær og sammenhold er præget af humor, glæde, seriøsitet, kompetence og medbestemmelse. Vi er spændte på at byde dig velkommen.

Se også www.oeu.dk

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Jesper på skolens tlf. 9833 7075 eller mobil 2568 7075.

Ansøgningen sendes digitalt til oeu@oeu.dk senest fredag den 14. maj. Vi regner med at afholde samtaler mandag den 31. maj.

Østhimmerlands Ungdomsskole
Skolevej 10
9574 Bælum