Ansøgningsfrist: 15. juni 2019

9520 Skørping

Troels Schrøder, 4035 9833

Vi har

• ca. 65 elever i 9.-10. årgang og 16 engagerede medarbejdere.
  • en særdeles velholdt og veldrevet skole med gode faciliteter midt i Rebild med Rold Skov som nabo.
  • en hverdag præget af sport og adventure.
  • fokus på nærhed og personlig udvikling, karrierevejledning og faglighed.

Da en af vores nyansatte er hoppet fra, genopslår vi følgende stilling. Vi søger en engageret underviser, der kan fortsætte den spændende udvikling på vores adventurelinje. Dertil skal du varetage undervisning i matematik og fysik/kemi. Andre fag efter aftale.

Desuden skal du have et stort ønske om at være efterskolelærer med alle de opgaver og udfordringer, der følger med. Du skal have mod på at arbejde med unge mennesker i et arbejdsliv, hvor det ofte går stærkt.

Du skal kunne identificere dig med skolens værdigrundlag: Det kristne livssyn.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC.
Ansøgning med relevante papirer og CV sendes til:
Rebild Efterskole, Himmerlandsvej 83, Rebild, 9520 Skørping mærket ”Ansøgning”, eller på ts@rebildefterskole.dk senest lørdag den 15. juni 2019.

Information om skolen findes på www.rebildefterskole.dk.

Yderligere oplysninger om stillingerne fås hos forstander Troels Schrøder tlf. 40359833.

Samtaler forventes afholdt i uge 25.