Ansøgningsfrist: 24. september 2022

Troels Schrøder, 40 35 98 33

Vi har

• ca. 80 elever i 9.-10. årgang og 16 engagerede medarbejdere
  • en særdeles velholdt og veldrevet skole med gode faciliteter midt i Rebild med Rold Skov som nabo
  • en hverdag præget af sport og adventure
  • fokus på nærhed og personlig udvikling, karrierevejledning og faglighed

Vi søger en engageret lærer, der skal undervise i matematik, naturfag og på vores mountainbikelinje. Kan du desuden undervise i engelsk eller på vores fit livinglinje, er det evt. også en mulighed.

Du skal ydermere have et stort ønske om at være efterskolelærer med alle de opgaver og udfordringer, der følger med. Du skal have mod på at arbejde med unge mennesker i et arbejdsliv, hvor det ofte går stærkt.

Du skal kunne identificere dig med skolens værdigrundlag: Det kristne livssyn.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Ansøgning med relevante papirer og CV sendes til:

Rebild Efterskole, Himmerlandsvej 83, Rebild, 9520 Skørping
mærket ”Ansøgning”, eller på ts@rebildefterskole.dk senest lørdag den 24 . september 2022

Information om skolen findes på www.rebildefterskole.dk

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos forstander Troels Schrøder tlf. 40359833.

Samtaler afholdes i uge 39