Ansøgningsfrist: 22. august 2019

6780 Skærbæk

Hans Henrik Philipp, 40 17 36 70
Jens Germann, 40 19 32 87

Efter 13 år har vores dygtige forstander valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger Rejsby Europæiske Efterskole en ny forstander.

Vi søger en inkluderende og ambitiøs leder, der:

• Har (ledelses)-erfaring og kendskab til efterskoleformen
  • Vil og kan stå i spidsen for en veldrevet og dynamisk efterskole, hvor samarbejde, åbenhed og flad ledelsesstruktur er nøgleord
  • Brænder for dygtiggørelse af unge og evner at møde den enkelte elev i øjenhøjde
  • Har gode kommunikationsevner, er empatisk, rationel og let til smil
  • Har både pædagogiske og strategiske kompetencer, gerne med indsigt i økonomistyring
  • Kan være et forbillede for skolen og lokalsamfundet, som vi vægter at være en aktiv del af

Til gengæld får du en hverdag fyldt med liv, glade unge, gode grin, dygtige kollegaer og helt unikke oplevelser.

Om Rejsby Europæiske Efterskole:
Vi er en gymnasieforberedende efterskole med højt fagligt ambitionsniveau. Skolen har et stærkt samfundsfagligt fundament, og vi tilbyder et internationalt miljø, hvor rejser, kulturel udveksling og fællesskaber er i fokus. Vores mål er at give eleverne et globalt udsyn og lære dem at betragte kulturelle forskelligheder som en styrke frem for en udfordring.

Forstanderbolig står til rådighed på skolen, og ellers ser vi gerne, at du tager bopæl inden for rimelig afstand.

Det praktiske:

Kontakt bestyrelsesformand Hans Henrik Philipp 40173670 eller næstformand Jens Germann 40193287 for eventuelle spørgsmål eller rundvisning på Rejsby Europæiske Efterskole.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019
Ansøgningen sendes elektronisk via dette link, hvor du også kan læse det fulde stillingsopslag: https://www.rejsby-efterskole.dk/ny-forstander/

Der afholdes samtaler i uge 35.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og organisationsaftale mellem Finansministeriet og LC.