Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 13. september 2019

Tilføjet: 23. maj 2019

Adresse

Risskov Efterskole

Tretommervej 33

8240 Risskov

Kontakt

Peter Seiding, 28 18 21 11 / ps@risskovefterskole.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant baggrund til vores efterskolekøkken på Risskov Efterskole. Udover den daglige køkkenleder består køkkenet af 2 fuldtidsansatte og en timelønnet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder…

  • Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed går hånd i hånd
  • Et ambitiøst køkken i en rigtig god udvikling
  • Et køkken hvor du som leder, sammen med de andre, kan være med til at udstikke retning
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed – det er vigtigt for os at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling.

I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder der går forrest og med sin glæde for madlavning kan smitte de andre i køkkenet – både kollegaer, ansatte og elever der alle har sin daglige gang i køkkenet. Derudover forventer vi at du med overblik og fremsynethed planlægger hensigtsmæssigt fremadrettet og med økonomisk ansvarlighed.

Dine arbejdstider vil variere med dag-,aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer.

Er du nysgerrig på mere?

Så er du velkommen til at kontakte viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk eller kigge forbi til en kort rundvisning.

Har du ikke hørt fra undertegnede inden 17. september, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest fredag d. 13/9 kl. 12.

Vi tager folk til samtale løbende og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb.