Ansøgningsfrist: 15. september 2021

Tretommervej 33

8240 Risskov

Peter Seiding, 28 18 21 11 / ps@risskovefterskole.dk

Risskov Efterskole søger to efterskolelærere, hvoraf den ene skal varetage linjefagsundervisningen på vores succesrige Gastronomilinje i samarbejde med en af vores nuværende lærere. Derudover skal vi have dækket fagene dansk og engelsk og eventuelt fransk. Stillingens endelige udformning og indhold vil blive fastlagt i samarbejde med de nye medarbejdere. Stillingen indeholder udover undervisning også aften- og weekendtilsyn, kontaktlærerfunktion for ca. 10 elever, ture/rejser, planlægningsopgaver m.v. og der vil være rig mulighed for at byde ind på eksisterende valgfag eller byde ind med nye ideer.

Risskov Efterskole er en moderne, ung og urban efterskole i Aarhus, med en bred vifte af linjer og valgfag. Risskov Efterskole blev startet i 2012 og har overtaget de historiske og traditionsrige bygninger fra Aarhusegnes Husholdningsskole og Landbrugsskolen. Til dette skoleår er der fuldt hus med 155 elever samt venteliste. Det samme gør sig gældende for skoleåret 2022/23. Vi har højt til loftet, blik for hinanden, vi vil fællesskabet, og vi tror på at sammen kan vi det meste.

Risskov Efterskole forventer, at du engagerer dig i hele efterskolelivet og at du bliver en synlig del af et forpligtende fællesskab. Vi forventer, at du har en anerkendende og imødekommende tilgang til elever og kollegaer, og du prioriterer relationsarbejdet med eleverne højt. Du skal brænde for efterskolelivet og eleverne og have lyst og mod på at udfordre og udvikle.

Hvis du har lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte konstitueret forstander, Peter Seiding, på 28182111 eller ps@risskovefterskole.dk. Desuden kan du også ringe direkte til skolens kontor på 86178511.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ansøgningsfrist onsdag d.15. sep. kl. 10.00. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 21/9 Stillingerne er som udgangspunkt fuldtidsstillinger. Tiltrædelse 1. november

Ansøgningen, med dokumentation for uddannelse, CV og relevante bilag, fremsendes til job@risskovefterskole.dk

For yderligere informationer henvises til www.risskovefterskole.dk