Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 19. april 2021

Tilføjet: 26. marts 2021

Adresse

Risskov Efterskole

Tretommervej 33

8240 Risskov

Kontakt

Anders Fisker, 44 12 73 79 / af@risskovefterskole.dk
Peter Seiding, 28 18 21 11, ps@risskovefterskole.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

på Risskov Efterskole. Udover dig består køkkenet af en køkkenleder, en kok, en ernæringsassistent og en deltidsansat. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder…

  • Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed fremadrettet går hånd i hånd
  • Et køkken hvor du som ansat, i samspil med de andre, får indflydelse på din egen dagligdag
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til kostskolelivet og unge mennesker, forstår de vilkår et kostkolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed – det er vigtigt for os, at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling.

I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenmedarbejder der trives med mennesker omkring sig – både kollegaer, ansatte og elever der alle har sin daglige gang i køkkenet.

Dine arbejdstider vil variere med dag-, aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer. Du kan forvente at holde fri i skolernes ferie.

Vi tager folk til samtale løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb.

Er du nysgerrig på mere?

Så er du velkommen til at kontakte køkkenleder Anders Fisker på 4412 7379, af@risskovefterskole.dk, viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk, eller kigge forbi til en kort rundvisning.

Har du ikke hørt fra os inden torsdag d. 22. april, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest mandag d. 19/4 kl. 12.