Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 16. februar 2020

Tilføjet: 27. januar 2020

Adresse

Risskov Efterskole

Tretommervej 33

8240 Risskov

Kontakt

Joakim Philipsen, 81 40 13 04 / jp@risskovefterskole.dk
Peter Seiding, 28 18 21 11 / ps@risskovefterskole.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant baggrund til vores efterskolekøkken på Risskov Efterskole, samt en kok/cater. Vi er 152 elever, 30 medarbejdere og vores normering er en køkkenleder, 2 kokke, en ernæringsassistent og timelønnede medhjælpere. Derudover er der fast 2/3 elever med i køkkenet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og er en fast stilling på fuld tid.

Vi tilbyder…

  • Et køkken hvor kvalitet, økologi og friskhed fremadrettet går hånd i hånd
  • Et køkken hvor du som kok, i samspil med de andre, får indflydelse på din egen dagligdag
  • En arbejdsplads med plads til forskellighed og åbenhed for nye ideer og spændende tiltag
  • Et køkken med fokus på godt håndværk og gode råvarer
  • Et køkken med bæredygtighed og et endnu større fokus på lokale råvarer

Vi forventer at du brænder for at lave varieret, sund mad helt fra bunden og med dit kendskab til efterskolelivet og unge mennesker, forstår de vilkår et efterskolekøkken fungerer under. Det er ikke et krav at du har arbejdet på efterskole, men du skal kunne se dig selv i en efterskolehverdag. Vi ønsker fremadrettet at handle mere lokalt med et større fokus på bæredygtighed – det er vigtigt for os at du kan se dig selv i denne udvikling og kan komme med ideer til en fortsat udvikling.

I dagligdagen er du en del af det aktive køkken. Vi ønsker en køkkenleder/kok der bidrager med gode ideer til madplaner, indkøb og kan komme med indspark til dagligdagen i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet.

Dine arbejdstider vil variere med dag-,aften- og weekendarbejde og diverse arrangementer, med hovedparten af timerne i dagstimerne. Det er muligt at holde fri i skolernes ferie.

Vi tager folk til samtale løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og forbeholder os ret til at ansætte før ansøgningsfristens udløb. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale

Er du nysgerrig på mere?

Så er du velkommen til at kontakte Forstander Joakim Philipsen, 81401304, jp@risskovefterskole.dk eller viceforstander Peter Seiding på 28182111, ps@risskovefterskole.dk eller kigge forbi til en kort rundvisning.

Har du ikke hørt fra os inden onsdag d. 19/2, må du forvente at stillingen er besat til anden side. Du sender din ansøgning og relevante bilag til job@risskovefterskole.dk senest søndag d. 16/2.