Ansøgningsfrist: 12. november 2019

Tretommervej 33

8240 Risskov

Joakim Philipsen, 86 17 85 11

Risskov Efterskole er en moderne, ung og urban efterskole i Aarhus. Risskov Efterskole blev startet i 2012 og har siden overtaget de historiske og traditionsrige bygninger fra Aarhusegnes Husholdningsskole og Landbrugsskolen. Til dette skoleår er der fuldt hus med 152 elever; en 9. klasser, en Cambridge klasse og fire 10. klasser. Vi har også fuldt hus til kommende skoleår.

Risskov Efterskole søger en forretningsfører med:

• Økonomisk grunduddannelse (HD Regnskab og Økonomistyring, revisor eller lign.)
  • Indsigt i efterskoleverdenen eller stor interesse i at sætte sig ind i denne.
  • Fokus på detaljen såvel som det store overblik.
  • Lyst og vilje til altid at sætte sig ind i gældende lovgivning vedrørende efterskolerne samt lønoverenskomster.

Har du erfaring med følgende, er det en fordel:

• Daglig bogføring af bilag og løbende rapportering til ledelsen.
  • Elev- og eksamensadministration.
  • Lønkørsel og lønudbetaling samt indberetninger til myndigheder.
  • Budgetlægning og -opfølgning, perioderegnskab og årsregnskab.
  • VIGGO, KOMIT og De Frie Skolers EDB-Brugs.

Vi forestiller os, at stillingen som forretningsfører er på minimum 30 ugentlige timer. Risskov Efterskole tilbyder gode arbejdsvilkår og god løn i relation til kvalifikationer og anciennitet. Det vil være muligt at holde fri i skolernes ferier.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 12. november kl. 12.00. Risskov Efterskole forholder sig ret til at ansætte den kommende forretningsfører før udløbet af ansøgningsfristen skulle den rette person ansøge. Vi opfordrer derfor ansøgere til at ansøge før ansøgningsfristens udløb. Starttidspunkt 1/1 2020 eller efter aftale. Hvis du har lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte forstander Joakim Philipsen på telefon 86178511

Ansøgningen, med dokumentation for uddannelse, CV og relevante bilag, fremsendes til job@risskovefterskole.dk

For yderligere informationer henvises til www.risskovefterskole.dk