Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. april 2023

Tilføjet: 30. marts 2023

Adresse

Salling Efterskole

Nørreallé 1A

Jebjerg

7870 Roslev

Kontakt

Henrik Nyby, 4051 6893 / hny@salling-efterskole.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Salling Efterskole har hal, spring- og fitnesscenter og spejlsal. Alle elever deltager i gymnastikundervisningen og de cirka 20 årlige opvisninger. Omtrent halvdelen af eleverne har ikke tidligere dyrket gymnastikken, men de lykkes alle, og får alle glæde ved gymnastikken takket være det dedikerede team af gymnastiklærere.

Ud over den daglige undervisning vil vores nye kollega komme til at få aften- og weekendtilsyn samt deltage i rejser og ekskursioner.

Salling Efterskole er en velfungerende efterskole, der igen næste år fyldes op med 166 glade og søde elever, fordelt på 9. og 10. klasse. Skolens 34 medarbejdere sætter pris på det gode samvær med elever og kolleger. Hverdagen præges af stort engagement, gensidig respekt og positive forventninger til hinanden. Vi forventer, at vores nye kollega vil være aktiv i livet på Salling Efterskole og dele ud af egne erfaringer og interesser til glæde for elever og kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende mellem Skatteministeriet og LC. Der er desuden gode muligheder for at bo i nærhed af Salling Efterskole. Skolen er beliggende i skønne grønne omgivelser i Jebjerg ca. 15 km nord for Skive.

Se mere om Salling Efterskole på www.Salling-Efterskole.dk

Tiltrædelse 1. august 2023.

Ansøgningsfrist 20. april 2023 - ansøgning uploades inde på www.salling-efterskole.dk/job

Kontakt forstander Henrik Nyby for yderligere information på 40 51 68 93 eller hny@salling-efterskole.dk