Ansøgningsfrist: 20. oktober 2020

Besser Kirkevej 30

8305 Samsø

Lasse Ovesen, 30 36 41 11

Da vores nyansatte matematik- og fysik/kemilærer af personlige årsager er nødt til at flytte fra Samsø søger vi en ny kollega hurtigst muligt.

Stillingen er på fuld tid. Du skal kunne undervise i matematik og fysik/kemi, derudover ser vi gerne at du kan undervise i et af vores aktive valgfag. Der er tilknyttet kontaktlærerfunktion til stillingen.

Samsø Efterskole har niveaudelt undervisning for at udfordre eleverne bedst muligt på deres individuelle niveau. Udover de boglige fag, har vi ca 30 valgfag.

En læreruddannelse er ikke et krav, vi hører også gerne fra dig hvis du har anden relevant uddannelse.

Samsø Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 165 elever fra hele Danmark.

For at varetage jobbet er det nødvendigt, at du har bopæl på Samsø.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Du kan se mere om efterskolen på www.samsøefterskole.dk

Yderligere oplysninger i forhold til stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Lasse Ovesen 30364111.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest d. 20. oktober 2020 kl. 12.00.

Samtaler afholdes løbende Ansøgning sendes til info@samsoefterskole.dk