Ansøgningsfrist: 6. februar 2023

Besser Kirkevej 30

8305 Samsø

Jannick Marschall, 2670 089

Et efterskoleophold på Samsø Efterskole er et fundamentalt udviklingsår, hvor vi tilbyder eleverne oplevelser til lands, til vands og i luften og hvor det boglige, kropslige og kreative har høj prioritet. Brænder du for unge menneskers udvikling og vil du være med til at skabe liv og glæde i hverdagen? Kan du se dig selv som øbo, så har du nu muligheden for at få 30 gode, kompetente og engagerede kolleger på den smukkeste ø midt i Danmark.

Fra 1. april søger vi kollegaer, der elsker at danne og uddanne unge mennesker.
Stillingerne er på 90-100% og indeholder undervisning både i boglige fag og på vores vigtige valgfag. Til stillingerne er der også tilknyttet kontaktlærerfunktion.
Vi søger undervisere, gerne med erfaring i fag som matematik, samfundsfag og historie, men også i vores valgfag som dykning, sejlads og windsurf mfl.
Er du regnehaj, vandhund, friluftstosse, sprogkyndig, debattør måske it-nørd eller noget helt andet, så er jobbet her.
En læreruddannelse er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har kompetencerne og lysten til at kunne undervise unge og bidrage til deres almene dannelse.

Herudover forestiller vi os at du:

• Er dygtig til faglig formidling til både unge mennesker og kontakt med deres forældre
  • Underviser praksisnært og kan inddrage differentierede undervisningsformer i undervisningen
  • Er en nærværende kollega med en positiv indstilling til dit arbejde og har gode samarbejdsevner
  • Er stærk i kontakten med unge mennesker og ved at god dialog er nøglen til at forstå udfordringer

Vi tilbyder

• En arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og fleksible arbejdstider
  • Fantastiske kollegaer og en arbejdsplads med en uformel omgangstone
  • En fælles interesse for at udleve vores vision om at vores elever via dannelse, personlig udvikling, uddannelse og refleksion får lagt en fundamental byggesten, som de kan træde videre i livet på
  • Et fleksibelt arbejdsliv med høj grad af indflydelse på arbejdsopgaverne og jobudvikling og mulighed for efteruddannelse prioriteres
  • Et spændende og alsidigt og meningsfuldt job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for meget forskellige unge mennesker

Samsø Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 170 elever fra hele Danmark. Samtalen mellem elever og lærere er et centralt omdrejningspunkt og gennem samtalen udvikler vi os, og får en bedre forståelse for det fællesskab vi er en del på vores efterskole.
Samsø Efterskole har niveaudelt undervisning i de boglige fag og et stort udvalg af fede valgfag, der udfordrer eleverne til lands, til vands og i luften!
For at varetage jobbet er det nødvendigt, at du bor på Samsø.
Du kan se mere om Samsø Efterskole på www.samsøefterskole.dk
Yderligere oplysninger i forhold til stillingerne og en rundtur på skolen kan fås ved henvendelse til forstander Jannick Marschall 26700894
Ansøgningen sendes til skolens mail på info@samsoefterskole.dk senest d. 6/2 2023. Samtaler afholdes i uge 8.
Forventet ansættelse pr. 1/4 2023 (gerne før)
Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.