Ansøgningsfrist: 20. oktober 2020

Besser Kirkevej 30

8305 Samsø

Lasse Ovesen, 30 36 41 11

Aktiv underviser med lyst til ø-liv, vand, tal og lækre moves søges til barselsvikariat på Samsø Efterskole.

Stillingen er 100% og der skal kunne undervises i matematik, bodytoning, kajak, windsurf samt fysisk træning og idræt. Der er tilknyttet kontaktlærerfunktion til stillingen.

Vi ønsker en underviser, der kan dække de fleste af ovennævnte fag.

Samsø Efterskole har niveaudelt undervisning i alle fag for at udfordre eleverne bedst muligt på deres individuelle niveau. Udover de boglige fag, har vi ca. 30 valgfag.

En læreruddannelse er ikke et krav.

Samsø Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 165 elever fra hele Danmark.

For at varetage jobbet er det nødvendigt, at du har bopæl på Samsø.

Samsø Efterskole kan tilbyde tjenestebolig.

Du kan se mere på Samsø Efterskole på www.samsoefterskole.dk

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Yderligere oplysninger i forhold til stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Lasse Ovesen 30364111.

Ansøgningsfrist d. 20. oktober 2020 kl. 12.00. Ansøgning sendes på info@samsoefterskole.dk

Samtaler afholdes d. 3. november 2020