Ansøgningsfrist: 8. december 2021

Besser Kirkevej 30

8305 Samsø

Jannick Marshall, 26 70 08 94

Samsø Efterskole tilbyder eleverne oplevelser til lands, til vands og i luften, hvor det boglige, kropslige og kreative har høj prioritet. Fra februar søger vi en kollega, der har lyst til at være med til at danne og uddanne unge mennesker.

Stillingen er en deltidsstilling på 70-80 % og indeholder undervisning bl.a i matematik. Til stillingen er der også tilknyttet kontaktlærerfunktion.

Vi tilstræber at vores undervisere både underviser i boglige fag og i vores valgfag, så hvis du har nogle spændende kompetencer, så skriv gerne om dem i din ansøgning.

En læreruddannelse er ikke et krav, men du skal have kompetencerne og lysten til at kunne undervise unge og bidrage til deres almene dannelse.

Brænder du for unge menneskers udvikling, vil du være med til at skabe liv og glæde i hverdagen, kan du inddrage "til lands, til vands og i luften" i din undervisning og kan du se dig selv som øbo, så har du muligheden for at få 30 gode, kompetente og engagerede kolleger på den smukkeste ø midt i Danmark.
Samsø Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole med 170 elever fra hele Danmark. Samtalen mellem elever og lærere er et centralt omdrejningspunkt og gennem samtalen udvikler vi os og får en bedre forståelse for det fællesskab vi er en del af på en efterskole.

Samsø Efterskole har niveaudelt undervisning i de boglige fag og de ca. 25 fede valgfag udfordrer eleverne til lands, til vands og i luften!

Vi tilbyder en arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver. Fantastiske kollegaer og en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en fælles interesse om at danne vores unge mennesker.

For at varetage jobbet er det nødvendigt, at du bor på Samsø.

Du kan se mere om Samsø Efterskole på www.samsøefterskole.dk

Yderligere oplysninger i forhold til stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Jannick Marschall på 26700894.

Ansøgningen sendes til skolens mail på info@samsoefterskole.dk senest d. 8/12 2021. Samtaler afholdes d. 15/12.

Forventet ansættelse pr. 1/2 2022

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.