Ansøgningsfrist: 8. marts 2020

Frede Krøjgaard
fredek@seniorhoejskolen.dk / 87 55 32 59

Ansøgningsfrist 8. marts.
Forventet tiltrædelse 1. juni eller efter aftale.

SeniorHøjskolen ligger i Nørre Nissum i det smukke men også barske Nordvestjylland i gåafstand til Limfjorden og med kort afstand til Vesterhavet og det fantastiske skovområde Klosterheden.

Vi har god søgning af kursister fra hele landet, og mange kurser udnytter de naturmæssige og kulturelle potentialer i nærområdet. Vi tilstræber et højt fagligt niveau, særligt indenfor skolens profilområder. SeniorHøjskolen betragter sig selv som en egnsskole, som også betyder, at vi lægger vægt på at være åbne for og i kontakt med egnens befolkning.

Du skal i samarbejde med lærere, øvrigt personale og bestyrelsen videreudvikle skolens visioner og strategier i en situation med flere nye seniorhøjskoler, men også med flere aktive seniorer - en udvikling vi ønsker, skal ske med respekt for og med din deltagelse i skolens dagligdag og dens faglighed og tradition, som er rundet af det grundtvigske.

Din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer:

• At du har kendskab til og gerne erfaring med de frie skoler og det folkelige arbejde
  • At du har visioner og ideer, som du brænder for at omsætte i samarbejde med personale og bestyrelse
  • At du lytter og har blik for det, der allerede er opbygget
  • At du er højskolens officielle ansigt og dermed med til at gøre højskolen synlig på de relevante platforme
  • At du er synlig i skolens hverdag såvel i som uden for undervisningen, og at du har øje for kursisterne
  • At du har indsigt i budget- og økonomistyring og kan forvalte højskolens sunde økonomi i samarbejde med forretningsfører og bestyrelse
  • At du bosætter dig i en af SeniorHøjskolens boliger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgning:
Kortere motiveret ansøgning på et par sider bilagt CV og eventuelt referencer sendes senest d. 8. marts på mail til bestyrelsesformand, Frede Krøjgaard. Mail: fredek@seniorhoejskolen.dk
Vi forventer at gennemføre 1. runde samtaler d. 17. og 19. marts og 2. runde samtaler d. 24. marts.

Spørgsmål vedrørende stillingen til:
Bestyrelsesformand Frede Krøjgaard
fredek@seniorhoejskolen.dk.

Aftaler om rundvisning træffes med skolens kontor tlf 97 89 10 11

www.seniorhoejskolen.dk/job.html

SeniorHøjskolen er verdens ældste seniorfolkehøjskole med korte kurser målrettet aktive seniorer og er unikt placeret i skolebyen Nørre Nissum.
Vi fejrer 50 års jubilæum i 2021

Hvert år er ca. 2500 kursister igennem SeniorHøjskolen