Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 12. april 2023

Tilføjet: 22. marts 2023

Adresse

Silkeborg Efterskole

Gudenåvej 2

8600 Silkeborg

Kontakt

Mads Steen, 2614 7196
Rasmus Poulsen, 2736 3657

Hverdage kl. 09-15

 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Alle 3 stillinger er faste stillinger på fuld tid, til besættelse fra den 1. august 2023.

Vi er en idrætsefterskole med 6 sportslinjer og stor fokus på sundhed og sport. Vi er en skole med stærke værdier, nærvær og fællesskab i kombination med høj faglighed og udfordringer i alle skolens fag.

Værdigrundlag: ”Vi vil drive en grundtvigsk skole, som med almen oplysning, levende undervisning, livsglæde og forpligtende fællesskab forbereder eleven bedst muligt til livsduelighed i et foranderligt, demokratisk samfund.
Eleven skal udvikle selvværd, ansvarlighed, tolerance og faglige kundskaber samt gennem oplevelse lære at værdsætte fællesskab, kammeratskab og begejstring. Der lægges vægt på sundhedsfaglige emner, sport, almindelige skolefag, almen oplysning og kostskolefællesskab.”

Som efterskolelærer på Silkeborg Efterskole skal du brænde for at gøre en forskel for unge!

Har du lyst til at blive en del af en stærk medarbejderflok, hvor vi griner sammen og løfter i fællesskab? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vores beliggenhed i den sydlige bydel tæt på naturen og centrum af byen giver os gode muligheder for at bruge vores omgivelser aktivt i vores undervisning.

Vi øger elevtallet og oplever stor søgning – der er ventelister flere år frem. Derfor skal vi bruge flere lærere.

Vi vil gerne have dækket fagene: engelsk, dansk, tysk, matematik, profilfag/sprog (nyt fag), historie, samfundsfag, kristendom, dansk som andetsprog og vejledning.

Vi søger desuden talenter inden for områderne sang og klaver samt IT. Fortæl os gerne, hvad du ellers har lyst til at byde ind med.

Du skal være indstillet på at engagere dig helhjertet i et intenst efterskoleliv, hvor nærvær, dannelse og uddannelse i overensstemmelse med skolens værdigrundlag er væsentlige elementer i dagligdagen.

Send din ansøgning til info@silkeborgefterskole.dk i et samlet PDF-dokument.

Nærmere oplysninger kan fås ved telefonisk henvendelse til forstanderne Mads Steen (tlf. 26147196) og Rasmus Poulsen (tlf. 27363657) på hverdage mellem kl. 9-15.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.

Ansøgningsfrist torsdag den 13/4 12.00

Samtaler afholdes tirsdag den 18/4.